Αυτοί βρίσκονται σε… απόγνωση για τη συμμετοχή ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Must Read

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μπορεί να πίκρανε διοικήσεις, ποδοσφαιριστές και οπαδούς, αλλά το δικό τους ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται στο Γιουρόπα. Αντί για το ραντεβού με μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες να δίνεται Τρίτη ή Τετάρτη θα δίνεται την Πέμπτη που είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες. Τότε θα αγωνίζεται, κατά πάσα πιθανότητα και ο Ολυμπιακός που αγωνίζεται σήμερα στη Σερβία με την Τσουκαρίτσκι με το πλεονέκτημα του 3-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Αυτή ακριβώς η συσσώρευση ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε μια μέρα οδηγεί σε… απόγνωση την αστυνομία που επιπροσθέτως την ίδια μέρα θα πρέπει να πάρει και μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ όπου αγωνίζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Με βάση το πρόγραμμα του Γιουρόπα που θα βγει μετά την κλήρωση της Παρασκευής (ώρα 14.00 στο Μονακό) ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα κληθούν να δώσουν τρεις εντός έδρας αγώνες στην πρώτη φάση των ομίλων. Ακόμα κι αν ο ορισμός των αγώνων δεν τους φέρει να παίζουν την ίδια μέρα στην έδρα τους, υπάρχει η βεβαιότητα οι αγώνες τους να συμπίπτουν με αντίστοιχα ματς του μπάσκετ είτε στο ΣΕΦ, είτε στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένο ότι τόσο η Opap Arena, όσο και το ΟΑΚΑ (γήπεδα ποδοσφαιρου και μπάσκετ) ή το ΣΕΦ εξυπηρετούνται από τους συρμούς του ηλεκτρικού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οπαδοί των τριών ομάδων να χρησμοποιήσουν τους ίδιους συρμούς την ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This