Μπορεί να καταστράφηκε ο θεσσαλικός κάμπος, αλλά ο Αυγενάκης είχε στο μυαλό του το… βόλεϊ!

Με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ λόγω χρεών άδειασε μια θέση στη βόλεϊ λίγκ και ο υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων άρχισε να πιέζει να πάρει τη θέση της ο ΟΦΗ, η ομάδα, δηλαδή της εκλογικής του περιφέρειας...

Must Read

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του συνήθως λαλίστατου Λευτέρη Αυγενάκη από τα τηλεοπτικά παράθυρα. Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε «πανίσχυρος» Λουβοδίκος του αθλητισμού είναι υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δηλαδή ο άνθρωπος που πρέπει να σηκώσει το βάρος όχι μόνο της αποκατάστασης των ζημιών στις καλλιέργειες του κάμπου της Θεσσαλίας, αλλά και της διαχείρισης των τροφίμων που θα λείψουν από την αγορά!

Κι ενώ η αγάπη του για την προβολή είναι δεδομένη, τις τελευταίες μέρες είναι εξαφανισμένος. Συνήθως δηλώσεις κάνει ο εκ των υφυπουργών Σταύρος Κελέτσης που έχει αναλάβει, προφανώς, τη δύσκολη δουλειά, αρχικά της απομάκρυνσης των νεκρών ζώων από την περιοχή.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κ. Αυγενάκης τις μέρες που πνιγόταν η Θεσσαλία είχε το νου του στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία μαζί με τον Απόλλωνα Σκύδρας υποβιβάστηκαν στην κατώτερη κατηγορία. Ξαφνικά, στη βόλεϊ λίγκ άδειασε μια θέση μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ λόγω χρεών και ο κ. Αυγενάκης άρχισε να πιέζει να πάρει τη θέση της η ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας.

Μόνο που κι εκεί πιάστηκε αδιάβαστος. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν μπορεί ομάδα που υποβιβάστηκε να παραμείνει στην κατηγορία με οποιδήποτε τρόπο. Έτσι άλλη μια προσπάθεια του υπουργού έπεσε στο κενό. Το νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ θα γίνει με τη συμμετοχή 9 ομάδων.

Όσο για το υπουργείο του, η τελευταία δραστηριότητά του ήταν η συμμετοχή του στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ στην Κόρδοβα της Ισπανίας που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (4/9).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This