Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα κέρδισε με το τρόπαιο – Τα μηνύματα που πήρε από Αντετοκούνμπο, Σάκκαρη (video)

Must Read

Με σαμπάνιες στα αποδυτήρια πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας στο πλάι τον πατέρα του και τον μέντορα του, Πατρίκ Μουράτογλου.

Ο Τσιτσιπάς πήρε τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχει πολλά να αποδείξει στο χώρο του αθλητισμού.

Δείτε επίσης: Παγκόσμιος Τσιτσιπάς! Συγκλονιστική νίκη επί του Τιμ – Σήκωσε την κούπα στο ATP Finals (video)

Ο Στέφανος όχι μόνο κέρδισε τον τίτλο, αλλά γέμισε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Μόνο η συμμετοχή στα ΑTP FINALS του Λονδίνου του έδωσε 215.000 δολάρια. Η νίκη στη φάση των ομίλων άλλα 215.000 δολάρια, η νίκη στην ημιτελική φάση δίνει 657.000 δολάρια, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου προσφέρει 1.353.000 δολάρια.

Τα μηνύματα των Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη

Τόσο ο Greek Freak, όσο και η Μαρία Σάκκαρη ευχήθηκαν τα συγχαρητήρια τους στον Έλληνα τενίστα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

«Συνέχισε μην σταματάς» ήταν το μήνυμα του Αντετοκούνμπο, που σαρώνει κι εκείνος τα πάντα στους αγώνες δίπλα στους Μπακς.

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι!! Τι και να πούμε είναι λίγο!!!» ήταν το μήνυμα της επίσης τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα αθλήτρια όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της θα αγωνιστεί με τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This