Ανελέητο ξύλο σε παίκτες του Εθνικού στην Θράκη! – Διακόπηκε το παιχνίδι

O Σπύρος Γεωργούσης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Must Read

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό διεκόπη με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 έπειτα από αψιμαχίες, μεγάλη ένταση, ανελέητο ξύλο και τον τραυματισμό του Σπύρου Γεωργούση που πήγε στο νοσοκομείο.

Η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Εθνικό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή μετά τα όσα έγιναν στο 59′ και οδήγησαν στον τραυματισμό του Σπύρου Γεωργούση.

Αρχικά ο αγώνας διεκόπη προσωρινά όταν υπήρξε σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την εμπλοκή και ανθρώπων από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Με το σκορ στο 0-1 από το 29′ με το γκολ του Αντωνίου στο 43′ ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού Παναγιώτη Ζωγραφάκη εκτός φάσης ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Στο σημείο εκείνο μπήκαν μέχρι και οι πάγκοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και αψιμαχίες, και λίγη ώρα αργότερα ο Σπύρος Γεωργούσης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κομοτηνής για εξετάσεις.

Ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Χορόζογλου, κάλεσε τους παίκτες και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να αρνούνται να συνεχίσουν το παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή τους.

Εν τέλει ο ρέφερι του αγώνα πήρε την απόφαση να διακόψει την αναμέτρηση και η τύχη του θα κριθεί στα αρμόδια δικαστήρια τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This