Ξεκίνημα με «τρίποντο» στο Ελσίνκι για τον ΠΑΟΚ (3-2)

Must Read

Έπρεπε να βρεθούν στα σχοινιά οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των αγώνων τους στο Κόνφερενς Λιγκ. Η Ελσίνκι είχε σκοράρει στο 35′, η εικόνα του Δικεφάλου ήταν κακή και δεν έπειθε ότι μπορούσε να βγάλει αντίδραση.

Κι όμως στο β’ μέρος εμφανίστηκε… άλλη ομάδα στο γήπεδο. Ήταν ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης, διψασμένος για τη νίκη. Πήρε τα ρίσκα του βγήκε μπροστά και κατάφερε να φθάσει σε νίκη με 3-2 αρχίζοντας με τρεις πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας μάλιστα τη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ είναι η εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, το πείσμα και η ενέργεια που έβγαζε στο γήπεδο το οποίο μάλιστα έχει πλαστικό χλοοτάπητα, που ήταν ένα ακόμα εμπόδιο για τους παίκτες του.

Η Ελσίνκι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 35′ στη δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία της όταν ο Λίνγκμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαντέ νίκησε στον αέρα τον Τσιγγάρα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του στο 47′ με ευκαιρία του Ντεσπόντοφ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Εκόνγκ είδε το δοκάρι να σταματά την κεφαλιά που επεχείρησε.

Στο 50′ ο Ραντούλοβιτς πήρε την μπάλα από τον Κανελλόπουλο, πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται πλέον στη Φινλανδία, αλλά το σουτ που επεχείρησε σταμάτησε στο δικάρι του Κοτάρσκι.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Κουλιεράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Στο 81′ ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ντεσπόντοφ (1-2). Στο 90+4′ ο Μπράντον «τσέκαρε» τη νίκη με ένα τρίτο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Ελσίνκι ήταν να μειώσει το σκορ έπειτα από πέναλτι (χέρι του Εκόνγκ) που χτύπησε εύστοχα ο Ραντούλοβιτς.

Διαιτητής: Μπάρμπου (Ρουμανία)

Ελσίνκι (Κορκεακούνας): Μάενπα (Οστ 13’), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι , Κανελλόπουλος (Πάανεν 76’), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (Ατόμ 62’), Χετεμάι (Τανάκα 62’), Μπαντέ (Κέσκινεν 62’), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (Οζντόεφ 67’), Σβαμπ , Α. Ζίβκοβιτς (Τάισον 67’), Ντεσπόντοφ (Βιεϊρίνια 85’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 75’), Σαμάτα (Μπράντον 75’).

Στο άλλο μας του ομίλου η Αϊντραχτ νίκησε στην Φρανκφούρτη την Αμπερντίν 2-1

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική (5/10)

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αμπερντίν – Ελσίνκι

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This