Ο βίος και η… Πολιτεία του Νούσιου

Γνωστός και μη... εξαιρετέος και στα ποδοσφαιρικά πράγματα ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας με τις τεράστιες ευθύνες για την μεγάλη καταστροφή

Must Read

Του ΣΑΒΒΑ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Η Θεσσαλία πνίγηκε από τη λάσπη και τις επόμενες ημέρες της τεράστιας καταστροφής στις τηλεοπτικές εκπομπές φιλοξενήθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος, οι οποίοι επέρριψαν ευθύνες ο ένας στον άλλον για το σπασμένο φράγμα στον Καλέντζη και τις επακόλουθες πλημμύρες.

Ο Κ. Νούσιος είναι γνωστός και μη… εξαιρετέος και στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο βίος και η Πολιτεία του δείχνει πράγματα που (και ποδοσφαιρικά) σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Ηταν πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων, ομάδα τοπικού της ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχει έδρα το χωριό Προάστιο. Ασχολήθηκε με τις εκλογές της τοπικής Ένωσης και υπήρξε από τους άμεσους συνεργάτες του πρώην, πλέον, προέδρου της Μανώλη Παλάσκα.

Ο Κ. Νούσιος ως δικηγόρος είχε αναλάβει διάφορες ποδοσφαιρικές υποθέσεις και μεταξύ άλλων είχε σταθεί απέναντι στις διοικήσεις της ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Χαλκιδικής που ήταν και είναι φίλα προσκείμενες στον ΠΑΟΚ. Την υπόθεση στην ΕΠΣ Άρτας την έχασε και παρέμεινε πρόεδρος ο Θανάσης Τρομπούκης, ενώ σε ότι αφορά στην ΕΠΣ Χαλκιδικής είχε προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι ο Νούσιος στον Πολύγυρο δεν εμφανίστηκε μόνος του, αλλά μαζί του ήταν δύο-τρεις… καλογυμνασμένοι συνοδοί!

Το «μαγειρείο» και οι προσφυγές στις ΕΠΣ έχουν σχέση με τις διοικητικές ισορροπίες της ΕΠΟ, οι οποίες εδώ και έξι χρόνια είναι σταθερές και απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Παλάσκας, άμεσος συνεργάτης του οποίου υπήρξε ο Νούσιος, ήταν κόντρα στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και φέρεται πως είχε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» εξαιρετικές σχέσεις είχε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής Αργύρης Βούλγαρης, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε επίσης ως δικηγόρος ο Νούσιος…

Πηγή: livesport

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This