Το αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξε το δρόμο της νίκης στον Ολυμπιακό, 4-0 την Κηφισιά

Must Read

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 21′ άνοιξε το δρόμο της άνετης επικράτησης του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Κηφισιά (4-0).

Ο Πέιος προσπάθησε να σταματήσει τον Ποντένσε ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά οι παίκτες της Κηφισιάς είχαν διαφορετική γνώμη. Η ουσία είναι ο Ολυμπιακός με τον ελ Κααμπί που το εκτέλεσε άνοιξε το σκορ σε μια στιγμή που οι νεοφώτιστοι είχαν βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Η Κηφισιά μπήκε επιθετικά και αποκάλυψε τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων της κι ίσως εάν δεν υπήρχε ο Πασχαλάκης να είχε προηγηθεί. Στο 6′ ο Ματίας Σάντος σκόραρε από θέση οφ σάιντ, αλλά έδειξε το «ερυθρόλευκοι» πρόβλημα στα μετόπισθεν, ακολούθησαν οι ευκαιρίες του Τετέι (9′) και (ξανά) του Σάντος (12′) με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να δίνει λύσεις και τις δύο φορές.

Αμέσως μετά το πέναλτι και το 1-0 ήρθε στο 25′ ο Ποτένσε να αξιοποιήσει τη σέντρα του Ορτέγκα και να σκοράρει. Το 3-0 έγινε στο 64′ όταν ο Παπασάββας ανέτρεψε (πέραν πάσης αμφιβολίας) τον Γιόβεβιτς. Ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα. Στο 90+4′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ έπειτα από κόρνερ του Μπίελ και κεφαλιά του Ιμπόρα.

Με τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ο Φορτούνης για λόγους αποφόρτισης. Η Κηφισιά μέχρι το χρονικό σημείο του πέναλτι ήταν απειλητική. Μετά το 2-0 λογικό ήτραν να επιστρέψει στην άμυνα για να περιορίσει τον δείκτη του σκορ.

Κίτρινη: 50′ Αλεξανδρόπουλος – 20′ Τετέι, 21′ Παπασάββας, 48′ Μασούρας

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθήνας), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (74′ Παρόσο), Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (58′ Καρβάλιο), Σκάρπα, Καμαρά (46′ Ιμπόρα), Σολμπάκεν (69′ Μπίελ), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (58′ Γιόβετιτς).

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας (61′ Γκόμπελιτς), Κάπαν, Βαφέας, Λούμορ, Πέιος (72′ Αντούνες), Παπασάββας (72′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος (61′ Ίλιεφ), Ιπαλίμπο (80′ Παρράς), Αντερέγκεν, Τετέι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This