Ντέμης Νικολαΐδης: «Θύμωσα πάρα πολύ, γιατί θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει αλλά δε λειτουργήσαμε σωστά ως κράτος…»

Must Read

Η δολοφονία του νεαρού φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, από Χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο της Κιτρινόμαυρης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει σημαδέψει το πανελλήνιο και ειδικά τους φιλάθλους της ομάδας.

Για το έγκλημα αυτό μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο και ο Ντέμης Νικολαϊδης στο νέο του βίντεο και εξέφρασε τα συναισθήματα που βίωσε μόλις έμαθε για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων παραδέχτηκε πως θύμωσε και πως δεν είχε διάθεση να ξαναπάει στο γήπεδο παρόλο που είναι θερμός υποστηρικτής τη εν λόγω ομάδας.

«Αυτό που συνέβη στη νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα ενώ ήμουν έξω με παρέα και έτρωγα. Μούδιασα. Μούδιασα αφού έμαθα τα επεισόδια. Δεν ήξερα ακόμα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Ένιωσα αυτό που ένιωσα, όταν έμαθα και για τον Άλκη. Θύμωσα, θύμωσα πάρα πολύ όσο μάθαινα λεπτομέρειες γιατί θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει αλλά δε λειτουργήσαμε σωστά ως κράτος…

Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο. Και δεν πήγα. Δε ξέρω γιατί, αλλά έτσι ένιωσα. Κι ακόμα νιώθω περίεργα. Μου κάνει τόσο ξένο με το ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο» αναφέρει στο βίντεό του ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Να σκεφτούνε ότι μπορεί να καταστρέψουν και τη δική τους ζωή και ζωές οικογενειών άλλων. Πάντα έτσι γίνεται. Όταν υπάρχει μια απώλεια ζωής, καταστρέφονται πολλές οικογένειες και πολύς κόσμος. Δεν είναι μόνο ο δολοφόνος και το θύμα. Πίσω τους όλοι έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν είμαστε μόνοι μας» λέει σε άλλο σημείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This