Ο Γερεμέγιεφ έσωσε στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό, 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Must Read

Ο ΠΑΟΚ ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε την παράδοση που τον θέλει να κάνει ζημιές στην έδρα των «πράσινων», αλλά ο Γερεμέγιεφ, η «χρυσή», όπως αποδείχτηκε, αλλαγή του Γιοβάνοβιτς, χτύπησε σε… νεκρό χρόνο. Ισοφάρισε σε 2-2 και μετέτρεψε τη διαφαινόμενη ήττα σε απλή ισοπαλία. Από το τίποτα κάτι είναι κι ο βαθμός της ισοπαλίας.

Το ντέρμπι τα είχε όλα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά, έχασε του κόσμου τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 19′ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Μπράντον Τόμας.

Το 0-1 από τον Μπράντον Τόμας

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παλάσιος στο 32′ όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα σημείωνε ένα δεύτερο γκολ.

Το 1-1 από τον Παλάσιος

 

Μόνο που στην επανάληψη οι «πράσινοι» άφησαν στα αποδυτήρια την ορμή και την αποφασιστικότητα. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε ευκαιρίες και γκολ με τον πρώτο του σκόρερ τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 58′

Το 1-2 από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε από τον πάγκο να ανακατέψει την ενδεκάδα για να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Μάταιος κόπος. Τα «βαριά όπλα» της ομάδας δεν ήταν στη μέρα τους. Κάποια στιγμή αντικατέστησε τον Ιωαννίδη με τον Γερεμέγιεφ που στα περισσότερα ματς δεν βρισκόταν καν στον πάγκο. Κι όμως αυτή η… ξεχασμένη μεταγραφή στο τέλος, κυριολεκτικά του ματς έσωσε τους «πράσινους» με το γκολ που σημείωσε σε νεκρό χρόνο.

Το 2-2 από τον Γερεμέγιεφ

Διαιτητής: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο (Πορτογαλίας)
4ος: Κώστας Περράκης (Αθήνας)
VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλίας), AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας)

Κίτρινη: 48′ Τζούρισιτς, 90+ Σένκεφελντ – 44′ Μπάμπα, 45+2′ Τάισον, 54′ Σβαμπ, 77′ Κοτάρσκι.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82′ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (70′ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Παλάσιος (70′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (82΄Γερεμέγιεφ).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας (61′ Οζντόεβ), Σβαμπ (71′ Μεϊτέ), Τάισον (84′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (61′ Ντεσπόντοβ), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (71′ Σαμάτα).

Οι σκληρές δηλώσεις του Λουτσέσκου
Ξέσπασε μετά το ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ που μίλησε για «διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και τα έβαλε με τις κάρτες που έδειξε ο διαιτητής στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

 

Η βαθμολογία

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This