Η Μαρία Πολύζου αφηγείται τον Μαραθώνιο της ζωής της

Το ασύλληπτο ρεκόρ 26 χρόνων, η μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα που στέλνει

Must Read

Το όνομα της Μαρίας Πολύζου έχει αναμφίβολα συνδεθεί με το αγώνισμα του Μαραθωνίου. Και όχι άδικα. Κατέχει το ρεκόρ Ελλάδος στον Μαραθώνιο δρόμο από το 1997 μέχρι και σήμερα, ενώ ήταν η πρώτη Ελληνίδα που έτρεξε την απόσταση των 42.195 μέτρων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα το 1996.

Πέρα από την αξιοθαύμαστη αντοχή της σε μεγάλες διαδρομές, όμως, η Μαρία Πολύζου έχει αποδείξει ότι αντέχει εξίσου καλά και απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. Το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ωστόσο χωρίς να χάσει στιγμή το χαμόγελο και την αισιοδοξία της, κατάφερε να βγει νικήτρια στη δυσκολότερη διαδρομή της ζωής της.

Σήμερα, μας προσκαλεί όλους να γεμίσουμε το Καλλιμάρμαρο στις 11 και 12 Νοεμβρίου, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που γιορτάζει εφέτος 40 χρόνια.

Η διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής γίνεται, όπως κάθε χρόνο, από τον ΣΕΓΑΣ, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, που στηρίζει τη διοργάνωση για 13 συνεχόμενα χρόνια.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της κορυφαίας Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This