Θύμα του πάθους του Στάνκοβιτς η ΑΕΚ και ήττα 3-1 από τη Μαρσέιγ

Must Read

Ο κορυφαίος της ΑΕΚ μέχρι το 57′, ο Στάνκοβιτς, έκανε διπλό λάθος που έφερε την ήττα στη Μασαλία από τη Μαρσέιγ με 3-1.

Μόλις δύο λεπτά νωρίτερα ο Πινέδα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για την Ένωση, όλα έδειχναν ότι το ματς ήταν ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη, αλλά ο Αυστριακός τερματοφύλακας τα… έχασε. Η λάθος συνεννόηση με τον Βίντα έκανε τον Βιτίνια τελικό παραλήπτη της μπάλας. Ο Στάνκοβιτς τον ανέτρεψε και έκανε το δεύτερο λάθος. Πέναλτι και αποβολή.

Ο Χαρίτ ευστόχησε, το σκορ έγινε 2-1 και η ΑΕΚ θα έπρεπε να συνεχίσει το ματς όχι μόνο πίσω στο σκορ, αλλά και με παίκτη λιγότερο.

Δείτε τι έγινε

Ο Πινέδα στο 53′ ισοφάρισε το γκολ του Βιτίνια στο 27′ ένα τέρμα που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες όχι μόνο από τον πάγκο, αφού προηγήθηκε φάουλ του σκόρερ στον Βίντα.

Το 1-1 από τον Πινέδα (53′)

Το δεύτερο πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1) έγινε από τον Άμραμπατ που ανέτρεψε τον Λοντίν. Ευστόχησε ο Βερεντού.

Τώρα η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη στον Opap Arena την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης.

Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Κλος (89′ Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι (89′ Μεϊτέ), Λόντι, Χαρίτ (75′ Ομπαμεγιάνγκ), Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερτού (89′ Μουρίγιο), Βιτίνια (75′ Σαρ), Εντιαγέ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46′ Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (44′ λ. τρ. Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος (59′ Αθανασιάδης), Άμραμπατ (75′ Ελίασον), Πινέδα, Τσούμπερ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπράιτον νίκησε 2-0 τον Άγιαξ.
Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This