Ο Μλαντένοβιτς το θέαμα, ο Σπόραρ τους βαθμούς αλλά το χειροκρότημα πήγε στη Λαμία

Must Read

Το γκολ του Σπόραρ στο 90′ (2-1) ήταν η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό που διατήρησε το αήττητο στα εκτός έδρας ματς, αλλά μέχρι να φθάσει εκεί πέρασε δια… πυρός και σιδήρου.

Η γηπεδούχος Λαμία κατάφερε να αδρανοποιήσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, να πάει τον έλεγχο του αγώνα και κόντρα στον ρυθμό δέχτηκε γκολ από τον Μλαντένοβιτς στο 31′.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς άνοιξε λογαριασμό στην ελληνική του καριέρα.

Στο β΄μέρος τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους «πράσινους». Δεν ήταν μόνο η ισοφάριση με τον Καρλίτος (61′), αλλά και η αποβολή του Αράο με δεύτερη κίτρινη στο 83′ που τους άφησε να συνεχίσουν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Ο Καρλίτος ισοφάρισε, με το τέταρτο φετινό του γκολ που δεν πανηγύρισε σεβόμενος το πέρασμά του από τους «πράσινους».

Το ματς ήταν χορταστικό, είχε φάσεις, γκολκαι πέναλτι που δεν μέτρησαν από παρέμβαση του VAR, χαμένο πέναλτι από τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις και άλλα πολλά.
Στον Παναθηναϊκό διαμαρτύρονται όχι μόνο για την αποβολή του Αράο, αλλά και την ευκολία με την οποία ο διαιτητής έδειχνε την κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κόκκινη: 83′ Αράο
Κίτρινη: 51′ Σιμόν, 54′ Τσιλούλης, 90′ Κοσέλεφ – 45+1 Βαγιαννίδης, 70′ Αράο, 90′ Σπόραρ, 90+5 Μλαντένοβιτς, 90+6 Αϊτόρ

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας). AVAR: Ρέιχαρντ Μπαξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ , Τζανδάρης, Σλίβκα (90+2′ Αμαράλ), Νούνιες, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (67′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι (67′ Παλάσιος), Βέρμπιτς (69′ Μπερνάρ), Ιωαννίδης.

 

Η Βαθμολογία

Σημείωση: Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ενώ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει κατακυρωθεί υπέρ των «πράσινων» με σκορ 3-0. Αναμένεται απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This