Νίκη με ανατροπή ο Πανσερραϊκός, 2-1 τον ΟΦΗ, με την επιστροφή του στις Σέρρες

Must Read

Η επιστροφή του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών συνοδεύτηκε από νίκη, 2-1 τον ΟΦΗ, έπειτα από τις διαδοχικές ήττες από Άρη (Θεσσαλονίκη) και Παναθηναϊκό (Αθήνα).

Το ματς κρίθηκε στο 84′ όταν ο Καρώ έπεσε με φόρα πάνω στον Άλεξιτς. Αρχικά ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, έγινε έλεγχος από το VAR κι ο διαιτητής βλέποντας και πάλι τη φάση έδειξε την άσπρη βούλα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μούργος διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει το προβάδισμα στο 16′ με τον Ριέρα που πρόλαβε την προβολή του Μπέργκστρομ, πέρασε και τον Χόβαν και από πλάγια θέση σκόραρε (0-1).

Εντυπωσιακή ήταν η ισοφάριση στο 24′ με τον Χατζηστραβό για τον Πανσερραϊκό. Έπαιξε το ένα-δύο με τον Μασαρίποφ και το σουτ με το δεξί κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν.

Η επιστροφή του Πανσερραϊκού στην έδρα του μετά τα προβλήματα στατικότητας του γηπέδου του επιτεύχθηκε με… πατέντα. Τα πέταλα που δεν είχαν πρόβλημα δέχτηκαν κόσμο, σε αντίθεση με τις άλλες εξέδρες που παρέμειναν κλειστές μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Εξαίρεση αποτέλεσαν τα δημοσιογραφικά που αποτελούν ξεχωριστή κατασκευή.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

VAR: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς), AVAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι (90′ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (77′ Πεταυράκης), Χατζηστραβός, Μορεϊρα, Στάικος, Τόμας (76′ Μούργος), Μασαρίποφ (77′ Γούλερι), Άλεκσιτς (90′ Κολομπίνο).

ΟΦΗ (Νταμπάουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Βούρος, Καρώ (90′ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Μεγιάδο (90′ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Ριέρα (90′ Νέιρα), Τοράλ (48′ Λουίς Φελίπε), Ντίκο.

Η Βαθμολογία

Σημείωση: Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ενώ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει κατακυρωθεί υπέρ των «πράσινων» με σκορ 3-0. Αναμένεται απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This