ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΤαυτοποιήθηκε, επιτέλους, ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στον Χουανκάρ - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτοποιήθηκε, επιτέλους, ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στον Χουανκάρ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πέρασαν, σχεδόν, δύο εβδομάδες για να εντοπισθεί ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στον Χουανκάρ. Πρόκειται για άτομο ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και η ζεκέτα που φορούσε την ημέρα του αγώνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης