Συλλέκτης τίτλων – «Βασιλιάς» και στο Τορίνο ο Τζόκοβιτς!

Είπε «ευχαριστώ» στα ελληνικά!

Must Read

Ένας ακόμη τίτλος στα χέρια του!

O Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του ATP Finals, στην πατρίδα του αντιπάλου του! Πήρε με αυτό τον τρόπο αφενός την ρεβάνς για την ήττα του στον όμιλο, αλλά ταυτόχρονα κατέκτησε το έβδομό του τρόπαιο στα χρονικά της διοργάνωσης, όντας ο πολυνίκης, ξεπερνώντας έτσι τον επίσης τεράστιο τενίστα, Ρότζερ Φέντερερ!

Εκτός από τον τίτλο στο Τορίνο ο 36χρονος φιλέλληνας -για να μην ξεχνιόμαστε- Τζόκοβιτς θα ολοκληρώσει την χρονιά ως ο κορυφαίος τενίστας στην κατάταξη, φτάνοντας τις συνολικά 400 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου!

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κορυφαίος αθλητής τελείωσε τον τελικό με 13 άσους (κανένα διπλό λάθος), κερδίζοντας το 91% των πόντων πίσω από το πρώτο service (29/32) και το 64% στο δεύτερο κι έσβησε και τα δύο break-points του Σίνερ.

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη σεζόν. Μία από τις καλύτερες που είχα στην ζωή μου αναμφίβολα και την ολοκλήρωσα με μια νίκη κόντρα σε έναν παίκτη που έπαιζε μέσα στην πατρίδα του και ο οποίος έπαιξε καταπληκτικό τένις όλη την εβδομάδα», είπε ο επονομαζόμενος και «Τζόκερ».

«Είμαι πολύ περήφανος για τις εμφανίσεις μου. Έπρεπε να μπω μέσα και να κερδίσω τα παιχνίδια και να μην περιμένω τίποτα να μου δοθεί κι αυτό έκανα» συμπλήρωσε ο Σέρβος σταρ των κορτ. Όπως θα διαπιστώσετε μέσω του βίντεο με τις δηλώσεις του, στο τέλος είπε «ευχαριστώ» στα ελληνικά, μιλώντας σε ελληνικό κανάλι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This