Εθνική Ελλάδος: Οριστικά με Καζακστάν στην δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Euro 2024!

Ο δρόμος για τα γήπεδα της Γερμανίας

Must Read

Ήταν σχεδόν αναμενόνενο, έγινε και πράξη. Στον επόμενο αντίπαλο (Καζακστάν) της Εθνικής Ελλάδος αναφερόμαστε, με τον γαλανόλευκο στόχο να αφορά την αξιοποίηση της δεύτερης ευκαιρίας για πρόκριση στο επερχόμενο Euro 2024. Όλα τα δεδομένα…

Το Καζακστάν θα είναι λοιπόν οριστικά ο αντίπαλός μας στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024, ύστερα από την ήττα του (2-1) από την Σλοβενία (νικητήριο τέρμα ο Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού), για την 10η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου.

Ελλάδα και Καζακστάν θα ανταμώσουν τον προσεχή Μάρτιο στην OPAP Arena και πέντε ημέρες αργότερα ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου για ένα εισιτήριο και μια πολυπόθητη θέση… από το παράθυρο στα γήπεδα της Γερμανίας!

Η δεύτερη ευκαιρία πάντως ξεκινά ουσιαστικά από την προσεχή Πέμπτη στις 13:00 όταν και θα διεξαχθεί η κλήρωση για την έδρα του τελικού του μίνι τουρνουά. Οι έδρες των δύο ημιτελικών είναι ήδη γνωστές, αφού η γαλανόλευκη και οι Γεωργιανοί ως οι ισχυροί του ranking της League C του Nations League, απέκτησαν το δικαίωμα να φιλοξενήσουν τον αντίπαλό τους!

Στις 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ακόμα μία κλήρωση. Στην Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο θα προκύψουν οι έξι όμιλοι της τελικής φάσης, παρότι θα υπάρχουν οι τρεις εκκρεμότητες των playoffs. Η σέντρα στο Euro θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στην Αλιάντς Αρένα του Μονάχου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This