Πετρούσεφ: Από τις φωτιές στην Ρόδο… στον Ολυμπιακό και στο Λιμάνι!

Στα ερυθρόλευκα ο Σέρβος

Must Read

Μία πολυσυζητημένη μεταγραφή στο Μπάσκετ ολοκληρώθηκε. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τον 23χρονο διεθνή Σέρβο ύψους 2.11 φόργουορντ/σέντερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Ο Πετρούσεφ πέρασε από το ΝΒΑ (Σίξερς αλλά και Κινγκς όπου συνέπεσε με τον Βεζένκοφ) και πλέον βρίσκει το Λιμάνι του στο ΣΕΦ και στον Πειραιά, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Εφές και Ερυθρό Αστέρα.

Με την Ελλάδα βέβαια η προηγούμενη εμπειρία του δεν ήταν και η καλύτερη. Μάλλον η χειρότερη ήταν, καθώς θα θυμάστε ίσως έναν μπασκετμπολίστα που μετά της συντρόφου του… τα είδαν όλα στην πύρινη κόλαση του καλοκαιριού στην Ρόδο. Ήταν ο Πετρούσεφ λοιπόν, που η αθλητική μοίρα τον φέρνει πια στα μέρη μας. Για καλή του τύχη πάντως ο Ολυμπιακός έχει ήδη παίξει με τον Κολοσσό στην Ρόδο, οπότε δεν θα χρειαστεί προς ώρας να μεταβεί στο μέρος που όσο μαγικό και να είναι τού άφησε μία άσχημη εικόνα με βάση αυτά που έζησε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This