Eπίθεση Τούρκου δημοσιογράφου σε Μπακασέτα και Σιώπη: «Η Τράμπζονσπορ πρέπει να καθαρίσει από τους Έλληνες παίκτες»

«Αποδείχθηκε πως είναι χωρίς προσωπικότητα και χαρακτήρα»

Must Read

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίζεται με τα χρώματα της Τραμπζονσπόρ και είναι σταθερά ένας από τους καλύτερους της τουρκικής ομάδας. Σε ένα λεκτικό παραλήρημα δημοσιογράφος αθλητικής εφημερίδας της γείτονος επιτέθηκε στον διεθνή ποδοσφαιριστή και σε όλους τους Έλληνες παίκτες!

Σε ανθελληνικό του δημοσίευμα ο Χαλίλ Σανλί της «Gnebakis» καταφέρθηκε και εναντίον όλων των ποδοσφαιριστών της χώρας μας ζητώντας μάλιστα: «Η Τράμπζονσπορ πρέπει να «καθαρίσει» από τους Έλληνες παίκτες».

«Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχθηκε πως είναι χωρίς προσωπικότητα και χαρακτήρα» πρόσθεσε και συνέχισε την επίθεση: «Ο Σιώπης προτίμησε την Championship, δηλαδή τη δική μας PTT League. Πήγε στην Αγγλία. Αλλά οι οπαδοί στην Τραμπζονσπόρ τον αγάπησαν πολύ. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ότι έφυγε».

Στην τουρκική ομάδα βρίσκεται το τρέχον διάστημα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This