Το χειροκρότημα στην ΑΕΚ, η νίκη (1-0) στην Μπράιτον με πέναλτι

Must Read

Ο κόσμος που γέμισε την Opap Arena επιβράβευσε την προσπάθεια και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, οι βαθμοί της νίκης όμως πήγαν στην Μπράιτον που σκόραρε με πέναλτι στο 55′ και έφυγε με τρεις  βαθμούς στις αποσκευές της για την Αγγλία.

Η Ένωση έπεσε θύμα του νόμου που ποδοσφαίρου που δεν θέλει τη νίκη στέφει την καλύτερη ομάδα του αγώνα. Δεν είναι υπερβολή. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που οι Άγγλοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν ήταν σχεδόν ακίνδυνοι. Αντίθετα η ΑΕΚ δημιουργούσε ευκαιρίες, είχε κορυφαία της στιγμή το δοκάρι του Τσούμπερ στο 43′.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Άγγλοι κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Σιμάνσκι να σταματήσει τον Πέδρο. Μέσω VAR ελέχθηκε η φάση και υποδείχτηκε το πέναλτι που αξιοποίησε ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε.

Κι ενώ η Ένωση δεν κυνηγούσε μόνο ένα γκολ για τη νίκη, αλλά δύο για την ανατροπή στο 65΄ ήρθε η αποβολή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ήδη ανηφορικός δρόμος εκείνη τη στιγμή έγινε ανάβαση σε βουνό απάτητο…

Τι μένει στην ΑΕΚ. Η νίκη στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τον Άγιαξ για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ.
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ (72′ Ελίασον), Πινέδα (83′ Πισάρο), Μάνταλος (72′ Αραούχο), Τσούμπερ (72′ Πόνσε).Μπράιτον: Φερμπρούγκεν, Ίγκορ, Ντανκ, Χίνσελγουντ, Φέλτμαν, Γκίλμουρ (89′ Μπαλέμπα), Γκρος, Μιτόμα (69′ Νταχούντ), Αντίγκρα, Φέργκιουσον (89′ Ντούφους), Ζοάο Πέδρο (77′ Μίλνερ).
Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μαρσέιγ νίκησε τον Άγιαξ 4-3 δίνοντας τη δυνατότητα στην Ένωση να κερδίσει την πρόκριση για την συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ έστω και με ισοπαλία στο Άμστερνταμ στον τελευταίο αγώνα με τον Άγιαξ.
Η Βαθμολογία
Η επόμενη, τελευταία, αγωνιστική (14/12)
22:00  Άγιαξ – ΑΕΚ
22:00 Μαρσέιγ – Μπράιτον

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This