Έπεσε όρθιος ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, νίκη της Βιγιαρεάλ με 3-2

Must Read

Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φύγει, τουλάχιστον, με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ισπανία δίνοντας τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει δημιουργήσει εκεί.

Μπορεί να ήταν… άφαντος από τον αγώνα στο πρώτο μέρος, να δέχτηκε τρία γκολ και να βρισκόταν στο… χείλος της καταστροφής, αλλά όταν επέστρεψε στο γήπεδο βρήκε το τρόπο να απειλήσει τη Βιγιαρεάλ μέσα στο σπίτι της. Το 3-0 έγινε 3-2, μπορούσε να ήταν και 3-3 ή και 3-4.

Στην υπόθεση πρόκριση με την ήττα οι «πράσινοι» αποχαιρετούν το Γιουρόπα Λιγκ και ελπίζουν στη συμμετοχή τους στο Κόνφερενς με ισχυρές ελπίδες. Αρκεί να μη χάσουν στον τελευταίο αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και παράλληλα οι ισραηλινοί να μην κερδίσουν τον εξ αναβολής αγώνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ (6/12).

Σε μια νύχτα που τα λάθη στην άμυνα ήταν πάμπολα όρθιος στάθηκε ο Μπρινιόλι για τον οποίο τόση σκόνη είχε σηκωθεί μετά την εμφάνισή του στο «Βικελίδης» με τον Άρη.

Η αντεπίθεση του β΄ημιχρόνου έδωσε καρπούς στο 67′ με το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να το έχασε ο Ιωαννίδης, αλλά ο Παλάσιος ήταν εκεί για να μειώσει στο 67′ σε 3-1.

Στο 81′ ο Ιωαννίδης ανανέωσε τις ελπίδες για κάτι καλό με το 3-2…

Όλα είχαν αρχίσει στο α’ μέρος…
Το 1-0 στο 29′ όταν ο Μπλαντένοβιτς έχασε τον αντίπαλό του…

 

Το 2-0 στο 34′ όταν Αϊτόρ έχασε τον σκόρερ Κομεσάνα

Στο 48′ ήταν η σειρά του Αράο να κάνει λάθος δίνοντας πάσα στον Μπαένα που τροφοδότησε τον Μοράλες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Κίτρινη: 71′ Ακομάχ, 86′ Κομεσάνα – 90+2′ Πέρεθ

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Ρέινα, Φόιτ, Αλμπιόλ (46’ Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Ακομάχ, Παρέχο, Κομεσάνα, Τριγκέρος (77’ Πεντράθα), Μπαένα (68’ Μορένο), Μοράλες (68’ Ντίαζ).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (87’ Χουάνκαρ), Τσέριν (75’ Βιλένα), Πέρεθ, Μπερνάρ (60’ Τζούρισιτς), Παλάσιος, (87’ Μαντσίνι) Σπόραρ (60’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

Η Βαθμολογία

Οι αγώνες που απομένουν
Εξ αναβολής
Τετάρτη 6/12
22:00 Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα
Τελευταία αγωνιστική (14/12)
19:45 Ρεν – Βιγιαρεάλ
19:45 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This