Ο Ιταλός μαχητής Πολονάρα νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε υγιής στα παρκέ!

Μεγαλείο ψυχής

Must Read

Στιγμές συγκλονιστικές στην Ιταλία… Ο Ακίλε Πολονάρα ένας από τους διάσημους και διεθνείς Ιταλούς παίκτες, από τις πλέον συμπαθητικές φιγούρες στα παρκέ εδώ και χρόνια, επέστρεψε στην δράση!

Ως εδώ, όλα καλά. Το θέμα όμως είναι ότι ο φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε μάχιμος, δυνατός και υγιής, αφήνοντας πίσω του την μεγάλη δυσκολία και το εμπόδιο που συνάντησε.

Θυμίζουμε, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους όρχεις. Έλειψε από τα παρκέ για δύο μήνες και μετά από την απαιτούμενη επέμβαση και τις θεραπείες γύρισε αποφασισμένος, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής και το αθλητικό του πνεύμα που νικούν τα πάντα.

Οι στιγμές ανατριχιαστικές στο κλειστό…

Για την ιστορία το 99-70 επί της Ντερτόνα πέρασε σε δεύτερη φυσικά μοίρα και όπως μπορείτε να δείτε και μέσω του βίντεο (σε πολλά στιγμιότυπα) ο Πολονάρα γνώρισε την αποθέωση και το ζεστό χειροκρότημα, όταν μπήκε στο παιχνίδι, από συμπαίκτες, κοινό και αντιπάλους! Σημειώνουμε πως η ιστορική ιταλική ομάδα είναι εκ των αντιπάλων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This