Άλλη μια παράσταση Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0

Must Read

Είναι μόλις 20 χρόνων και μαζί με τις εντυπωσιακές ενέργειες αρχίζει να αποκτά και ουσία στο παιχνίδι του. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως «ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής» στην κρύα λόγω καιρού Τούμπα ζέστανε όχι μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου. Ήταν αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο στο 3-0 του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας σε ένα ματς όπου ο Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο α’ μέρος, ενώ στο β’ έκανε απλή διαχείριση φροντίζοντας να σταματήσει τη Λαμία στο δρόμο για το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα και έφτασε στο γκολ στο 22′ με τον Κωνσταντέλια που δέχτηκε την ασίστ του Τάισον ανοίγοντας το σκορ.

Πριν το δεύτερο γκολ ο Δικέφαλος είχε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 26′ όταν ο Σβαμπ έδωσε στον Μπράντον Τόμας, αλλά ο Κοσέλεβ έδιωξε με το πόδι και στο 38′ με τον Ντεπόντοφ, αλλά το σουτ βρήκε στο σώμα του Τζσανετόπουλου.

Στο 2-0 η φάση ξεκίνησε από τον Κωνσταντέλια, στο 43′ ο Τζανδάρης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ράφα Σοάρες που την έστειλε στα δίχτυα.

Νωρίτερα, στο 43′, η Λαμία είχε δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία με τον Μαρτίνεθ, αλλά ο Κοτάρσκι του είπε… όχι.

Η Λαμία με το ξεκίνημα του β’ μέρους αποφάσισε να ρισκάρει. Είχε δύο καλές στιγμές για γκολ στο 50′ με τον Καρλίτος, αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ και στο 51′ πάλι με τον Καρλίτος και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τα ρίσκα που πήρε η Λαμία έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ στο 57′ όταν ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Σάστρε που έγραψε το 3-0.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Κίτρινη: 72′ Τζανδάρης

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83′ Λύραντζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76′ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (71′ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83′ Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (71′ Σαμάτα).

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (60′ Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (60′ Τόσιτς), Τσιλούλης (84′ Τσιλιανίδης), Καρλίτος (73′ Λόνγκος).

Η Βαθμολογία

 

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This