O Φριντέτ αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για Πιτίνο και Final Four

Must Read

Αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Μαγεμένος από την Ελλάδα είναι ο Τζίμερ Φριντέτ. Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παραμονή του στη χώρα μας και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες παραλίες και το καταπληκτικό φαγητό.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποθεώνει τον Ρικ Πιτίνο, τον οποίο χαρακτηρίζει θρυλικό προπονητή που έκανε καταπληκτικά πράγματα στην Αμερική.

Μιλάει ακόμα, αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για τις διαφορές της Euroleague με το ΝΒΑ, το κλίμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Final Four.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς και αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This