Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε τατουάζ τη μεγαλύτερη στιγμή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ

Μάλιστα χτύπησε ολόκληρο το δημοσίευμα της εφημερίδας όχι μόνο τη φωτογραφία του

Must Read

Ο Κώστας Τσιμίκας πρόσθεσε άλλο ένα τατουάζ στη συλλογή του και αυτό είναι η στιγμή που σηκώνει το όγδοο κύπελλο Αγγλίας για την ομάδα του, τη Λίβερπουλ, στο οποίο είχε συνεισφέρει εκτελώντας εύστοχα το έβδομο πέναλτι στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ.

  • Από την Έλενα Φάκου

«Πριν το πέναλτι στον τελικό, ένιωσα σαν να πηγαίνω Λίβερπουλ-Αθήνα με τα πόδια! Σε μια φάση μίλησα στον εαυτό μου και είπα “εντάξει, όλα καλά. Δεν έγινε και κάτι. Θα πρέπει να πας, να βάλεις το γκολ κι αν το βάλεις θα γίνεις ήρωας”», είχε πει σε συνέντευξή του στο Gazzetta ο Κώστας Τσιμίκας. 

Το επτά, είχε πει πως είναι ο τυχερός του αριθμός. Εκτέλεσε το έβδομο κατά σειρά πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση του τελικού, ήταν εύστοχο και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και τον τίτλο.

Πλέον στο πίσω μέρος του αριστερού του χεριού υπάρχει χαραγμένη για πάντα αυτή η στιγμή, την οποία ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αποτυπώσει ως δημοσίευμα με τίτλο “Tsimikas brings it back” και όχι ως απλή φωτογραφία στην οποία σηκώνει το κύπελλο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This