Απίστευτο στραπάτσο για τη Γιουνάιτεντ, έχασε κι από την Μπόρνμουθ (0-3) στο «Όλντ Τράφορντ»

Must Read

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει η Γιουνάιτεντ; Κανείς δεν ξέρει. Το απόγευμα ήταν η σειρά της Μπόρνμουθ να τη νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μάντσεστερ. Η νίκη με 3-0 θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ που αποδοκιμάστηκε άγρια στο τέλος του αγώνα.

Μέσα σε λίγα λεπτά ξεχάστηκε η μεσοβδόμαδη νίκη επί της Τσέλσι. Αυτή η ήττα, η 7η για αυτή τη σεζόν την απομακρύνει από στον στόχο που είναι η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόλις στο 5′ ο Ντόμινικ Σολάνκε, παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι το 2018 άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40ο είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο 68′ ο Μπίλινγκ σημείωσε το δεύτερο γκολ της Μπόρνμουθ και στο 73′ ο Σένεσι το τελικό 3-0. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι σημειώσαν και τέταρτο γκολ, αλλά δεν μέτρησε.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπόρνμουθ σε όλες τις διοργανώσεις από το 1949 που το επισκέφθηκε για πρώτη φορά. Μέχρι τη σέντρα του αγώνα είχε 9 ήττες, ενώ το 2017 είχε αποσπάσει μια ισοπαλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This