Στο ίδιο γήπεδο, στου Ρέντη, παίζουν το Σάββατο και πάλι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Απίστευτες δηλώσεις του γ.γ του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ

Must Read

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για τη βία στα γήπεδα και το κλείσιμο για 2,5 μήνες (τουλάχιστον…) των ποδοσφαιρικών γηπέδων γίνεται και πάλι αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Το μοιραίο ματς με τα επεισόδια ήταν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο με ώρα έναρξης τις οκτώ το βράδυ. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η υπόθεση της διακοπής του αγώνα δεν έχει εκδικαστεί και με βάση τους νόμους θα μπορούσε να γίνει με την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έδωσε εντολή το ματς να γίνει χωρίς θεατές.

Όμως το μεσημέρι της Δευτέρας σε συνέντευξη τύπου ο γενικός γραμματέας και νομικός εκπρόσωπος, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Δημήτρης Νιάκος έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τι είπε;

«Τα επεισόδια σημειώθηκαν τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από το γήπεδο μας. Κατά την διάρκεια του πρώτου σετ 50 μπαχαλάκηδες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Οι περισσότεροι εξ αυτών τράπηκαν σε φυγή και δεν γνωρίζουμε σαν διοίκηση του Ολυμπιακού αν κάποιοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο μετά την επίθεση. Προκαλούμε την αστυνομία να βγάλει τις συνομιλίες των αστυνομικών όταν είδαν αυτούς του 50 μπαχαλάκηδες. Είχε πιάσει μια εστία φωτιάς εντός του γηπέδου, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει πυροσβεστική. Όταν αναφέραμε σε αξιωματικό της αστυνομίας ότι έχει πιάσει φωτιά μας είπαν δεν μας ενδιαφέρει να καείτε ζωντανοί».

Στο στόχαστρο έβαλε και τον πρώην εκπρόσωπο των αστυνομικών υπαλλήλων και νυν αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα.

«Υπάρχει δήλωση του κ. Μπαλάσκα ότι κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το γήπεδο με φόρμες της ομάδας, που πήραν από τα αποδυτήρια. Κάποιος πρέπει να τον πληροφορήσει ότι ή είναι αδαής, η δεν τον ενημέρωσαν σωστά. Έγιναν νέες συλλήψεις, η αστυνομία έκανε την δουλειά της και βρήκε τον δράστη. Η αστυνομία δεν βρήκε τον δράστη από το φιάσκο να συλλάβει 424 άτομα. Μια συγγνώμη από τους αξιωματικούς της αστυνομίας δεν έχουμε ακούσει. Μιλάμε για απαγωγή, για ομηρία για βασανιστήρια κατά των οπαδών μας».

Στο τέλος μάλιστα των δηλώσεών του κάλεσε τους προσαχθέντες να κινηθούν νομικά κατά της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This