Στην Θεσσαλονίκη ο Βρούτσης – Συζητήσεις για οπαδική βία και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η κουβέντα για ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή

Must Read

Το κεφάλαιο οπαδική βία προφανώς και δεν αφορα μόνο την Αθήνα, αλλά όλη την κοινωνία ευρύτερα. Ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης βρέθηκε το πρωί στην Θεσσαλονίκη και έκανε μάλιστα αυτοψία στο Καυτανζόγλειο στάδιο όπου χρήζει άμεσων εργασιών, ενώ μετέβη και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Θα συναντηθεί συν τοις άλλοις και με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Θέμα συζήτησης λοιπόν στην ατζέντα είναι τόσο το φαινόμενο της οπαδικής βίας, αλλά και οι ενέργειες με τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται στα στάδια της πόλης. Ειδικότερα, ΠΑΟΚ και Ηρακλής περιμένουν τις -γηπεδικές- εξελίξεις, ενώ στην (αθλητική) κουβέντα μπήκε και ο Αρης.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο Γιάννης Βρούτσης είχε δίπλα του και τον Άγγελο Χαριστέα, αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης και παλαίμαχο διεθνή άσο.

Ο υπουργός ανέφερε πως «απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια. Κανένα γήπεδο δεν ανοίγει αν δεν είναι 100% ασφαλές πλέον για τους αθλητές και τους φιλάθλους. Θέλουμε συνεργασία με τις ΠΑΕ, αλλά πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί στην αθλητική βία».

Παράλληλα, σχολίασε την αντιπρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να μείνουν ανοιχτά τα γήπεδα για τον κόσμο: «Δεν έχουμε δεχτεί επισήμως κάποια πρόταση, αλλά ο δρόμος είναι συγκεκριμένος. Ανακοινώσαμε συγκεκριμένο πακέτο μέτρων και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα. Μένουμε λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This