Στον Όμιλο ΟΤΕ εργάζεται ο οπαδός που απέκλεισαν Ολυμπιακός και Ευρωλίγκα!

Οι Πειραιώτες γλίτωσαν την «καμπάνα» για την ρατσιστική επίθεση του οπαδού σε διαιτητή

Must Read

Απέφυγε την καμπάνα!

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε την ποινή από την Ευρωλίγκα, για την ρατσιστική επίθεση οπαδού του προς τον διαιτητή Μπισάνγκ στο ματς με την Βαλένθια στο ΣΕΦ. Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως δεν θα ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εναντίον της πειραϊκής ΚΑΕ, από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά αποβάλλοντας δια παντός τον υπαίτιο

Ποιος είναι όμως ο περί ου ο λόγος!

Πρόκειται για εργαζόμενο και για την ακρίβεια μεγαλοστέλεχος με καλή δηλαδή θέση στον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE! Ο συγκεκριμένος οπαδός του Ολυμπιακού με τα αρχικά Σ. Λ. ήταν μόνιμος σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τις μπροστινές -ακριβές- θέσεις αλλά το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε τον έθεσε εκτός σταδίου με άμεσες ενέργειες ομάδας και Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This