Επίθεση της ουκρανικής κυβέρνησης στον Σεργκέι Μπούμπκα: Δεν είναι πατριώτης αλλά συνεργάτης του Κρεμλίνου

Με τίτλο «Η πτώση ενός Ουκρανού ήρωα» το Politico σχολιάζει την αποκαθήλωση του χρυσού αθλητή

Must Read

Με τίτλο «Η πτώση ενός Ουκρανού ήρωα», το Politico σχολιάζει την επίθεση που δέχεται ο Σεργκέι Μπούμπκα από την κυβέρνηση του Κιέβου, η οποία τον κατηγορεί για στενές σχέσεις με την Ρωσία. Ο χρυσός αθλητής του άλματος επί κοντώ έχει αποδομηθεί από τους συμπατριώτες του και έχει γίνει στόχος σοβαρών αιτιάσεων για την επιχειρηματική του δράση.

The fall of a Ukrainian hero

Ο πιο εμβληματικός αθλητής της Ουκρανίας, ο οποίος κατέρριψε τα ρεκόρ και κέρδισε σε παγκόσμια πρωταθλήματα και διοργανώσεις, ζει πλέον στο Μονακό. Εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τον ρωσικό Στρατό, το Κίεβο υποστηρίζει πως δεν είναι πατριώτης, αλλά συνεργάτης του Κρεμλίνου.

Η εταιρεία του Σεργκέι Μπούμπκα, Mont Blanc, φέρεται από τους Ουκρανούς να έχει καταχωριστεί επισήμως στην Ρωσία μετά την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης. Η επιχείρηση πωλούσε καύσιμα στους Ρώσους στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ και κατέχει τουλάχιστον πρατήρια στην κατεχόμενη αυτή περιοχή.

Το «Politico» επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Σεργκέι Μπούμπκα για να σχολιάσει σχετικά, ωστόσο, δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει: «Πάντα αγωνιζόμουν για την Ουκρανία, αλλά τώρα άρχισε μια εκστρατεία για να καταστραφεί η φήμη μου. Δεν έχω πάει στα κατεχόμενα εδάφη από το 2014. Δεν επισκέφθηκα τους συγγενείς μου και δεν μπόρεσα καν να παραστώ, φέτος, στην κηδεία της μητέρας μου. Δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε επιχείρηση στα κατεχόμενα εδάφη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This