Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, υποψήφιος για το Hall of Fame

Κοντά στην ύψιστη διάκριση

Must Read

Έτοιμος για μία ακόμη σημαντική, ίσως την ύψιστη τιμητική διάκριση!
Πιο συγκεκειμένα, υποψήφιος για την κλάση του 2024 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης!
Το όνομα του «δράκου» του ελληνικού μπάσκετ μπήκε για πρώτη φορά ανάμεσα στις υποψηφιότητες, καθώς βρίσκεται στους International Nominees μαζί με: τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον (εκλιπόντα) Μίρζα Ντελίμπασιτς, τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τον Άντριου Γκέιζ, τον εκλιπόντα «σοφό» Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Αντρέι Κιριλένκο, τον Έτορε Μεσίνα, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον Αντρές Νοτσιόνι, τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, τον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ και τον επίσης εκλιπόντα Ράνκο Ζεράβιτσα.
Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις, στην διάρκεια του NBA All-Star Weekend, ενώ η κλάση του 2024 θα ανακοινωθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στο Final Four του NCAA. Στο Hall of Fame θυμίζουμε βρίσκεται ήδη ο επίσης σπουδαίος, Νίκος Γκάλης, ανάμεσα σε περισσότερα από 400 ονόματα αθλητών του μπάσκετ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This