Super League: Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ – Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Must Read

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κι έτσι οι δυο ομάδες συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας.

Ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό το 29′. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 όταν ο Μίσιτς γέμισε στην περιοχή, ο Ίνγκασον εκμεταλλεύτηκε το ασταθές μπλοκάρισμα του Σα και πλάσαρε τον ερυθρόλευκο γκολκίπερ.

Στο 64′ η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά και κέρδισε ο Ποντένσε από τον Γιανούλης.

Χθες στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια και 3-0 τον Παναιτωλικό με ένα γκολ στην αρχή και δυο στο τέλος. Σκόρερ για τους κυανέρυθρους οι Αραμπούλι 16’ , Άρτσε 80’ και Εμμανουηλίδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο χθεσινό παιχνίδι η Λάρισα αν και βρέθηκε να χάνει 1-0, τελικά γύρισε το ματς στην έδρα της επικρατώντας 2-1 του Βόλου. Τα τέρματα των γηπεδούχων οι Φατιόν στο 57΄με πέναλτι και Ντάουντα στο 84’, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε σκοράρει ο Τόρες στο 38’.

Ηττα για την ΑΕΚ χθες στο Ηράκλειο, με 1-0 από τον ΟΦΗ. Σε ένα ματς με πολλές φάσεις και πολύ ένταση οι Κρητικοί κατάφεραν να φύγουν νικητές, ξεπερνώντας την Ενωση στη βαθμολογία. Το χρυσό γκολ για τον ΟΦΗ ο Σεμέντο στο 52’

Στο πρώτο ματς που έγινε σήμερα Κυριακή για τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια αγχωτική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, με γκολ του Χατζηγιοβάνη στο 8’. Οι πράσινοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, κακοί στο τελευταίο μισάωρο, αλλά κράτησαν το μηδέν.

Δείτε ακόμη: Επεισόδια κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (video)

Γκέλα για τον Αρη, 1-1 με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 16΄με τον Τουράμ και ισοφάρισαν οι κιτρινόμαυροι στο 31′ με τον Λάρσον.

Με γκολ του Εδουάρδο στο 29′ η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0
Λάρισα – Βόλος 2-1
ΟΦΗ – ΑΕΚ 1-0
Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0
Άρης – Λαμία 1-1
Ξάνθη – Ατρόμητος 1-1
 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This