Τσιτσιπάς και Σάκκαρη σε νέες αποστολές στην Αυστραλία

Ψάχνουν... ρεβάνς σε σημαντικά ματς

Must Read

‘Ωρα Ελλάδος… ώρα Αυστραλίας!

Κρίσιμες μάχες για την πρόκρισή της στους «8» του United Cup δίνει σε λίγες ώρες η Εθνική Ελλάδος τένις απέναντι στον Καναδά. Η γαλανόλευκη ψάχνει μόνο τη νίκη, για να μπορεί να συνεχίσει την πορεία της στην διοργάνωση του Σίδνεϊ. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στις επάλξεις! Oι δύο αθλητές έχουν την ευκαρία να εξιλεωθούν και να αποζημιώσουν το ελληνικό κοινό της ομογένειας που τους στηρίει θερμά!

Η αρχή θα γίνει με το παιχνίδι του Τσιτσιπά απέναντι στον Στίβεν Ντίεζ, στις 8:30. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου στην συνέχεια η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ το τρίτο παιχνίδι θα είναι μεικτό διπλό με Σάκκαρη-Τσιτσιπά και Φερνάντεζ-Αλιασίμ.

Αν πανηγυρίσει η ομάδα τρεις νίκες στα παιχνίδια θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί κλειδώνει την απευθείας πρόκριση. Αν πάρει δύο νίκες και υποστεί μία ήττα, η πρόκριση θα κριθεί στα κερδισμένα σετ μεταξύ των τριών ομάδων (Ελλάδα, Καναδάς και Χιλής). Αν η Ελλάδα μετρήσει δύο ή τρεις ήττες, μένει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This