Χαλαρά ο ΠΑΟΚ 4-0 τον μαχητικό ΟΦΗ

Must Read

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να διευρύνει το αήττητο του σε 11 αγώνες (10-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Δικέφαλος σημείωσε δύο γκολ, έχασε δύο πέναλτι, είχε ευκαιρίες, όπως ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι Κρητική οι οποίοι με βάση την εικόνα του ματς αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Κι έπειτα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Με δύο γκολ μετά το 89′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 φθάνοντας σε ένα ευρύ σκορ χωρίς να εντυπωσιάσει!

Κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ. Σκόραρε, κέρδισε πέναλτι, έδωσε δύο ασίστ!

Η επιθυμία των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος να… καθαρίσουν νωρίς το ματς ήταν φανερή. Πίεσαν τον ΟΦΗ, από μπαλιά του Μπάμπα ο Ντεσπόντοφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 39′ και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό ο σκόρερ εδωσε την ασίστ στον Μπάμπα που «έγραψε» το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να σημειώσει άλλα δύο γκολ από πέναλτι. Ο Μπάουμαν, όμως, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε αντίθετη άποψη διώχνοντας σε κόρνερ.

Η πρώτη στο 21′ όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βούρου σε σουτ από τον Ντεσπόντοφ. Εκτελεστής ο Σβαμπ και κόρνερ από τον Μπάουμαν.

Η δεύτερη στο 45+1′ όταν ο Λαμπρόπουλος ανέτρεψε τον Σαμάτα. Ο ίδιος που κέρδισε το κέρδισε το εκτέλεσε, αλλά και πάλι ο Μπάουμαν ήταν εκεί…

Στο β’ μέρος οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες για γκολ, έδειξε ότι δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει με… κάτω τα χέρια, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σκόραρε στο 89′ με τον Μάρκος Αντόνιο που άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου και στο 90+1 με τον Μπράντον Τόμας.

Διαιτητής:Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Θεόφιλος Μοϋσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Σταύρος Τσεμεντερίδης (Καζάνης)

VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Κίτρινη: 82′ Σάστρε -21′ Βούρος, 30′ Νέιρα, 36′ Λαμπρόπουλος

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ – Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66′ Οζντόεφ), Σβαμπ (77′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (86′ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας (67′ Τάισον), Σαμάτα (77′ Μπράντον Τόμας).

ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (63′ Μοσκέρα), Νέιρα (73′ Νέιρα), Τοράλ, Ριέρα (63′ Θοράρισον), Φελίπε.

Οι επόμενοι αγώνες

21:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1HD)

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

17:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (CS1HD)

19:00 Ατρόμητος – Κηφισιά (NS Prime)

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

15:00 Βόλος – Ατρόμητος

15:00 Πανσερραϊκός – Κηφισιά

17:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

19:30 Άρης – ΠΑΟΚ

21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

20:00 ΟΦΗ – Λαμία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This