Ζάμπλουτος ο γκρίζος λύκος Φατίχ Τερίμ! Δείτε την πολυτελή του βίλα στην Αλικαρνασσό!

Η πρόκληση του Τούρκου

Must Read

Κατηγορούμενος για σκάνδαλα δεκάδων εκατομμυρίων, με πολυτελή βίλα και υπερλούξ βίο!

Ο ζάμπλουτος γκρίζος λύκος, Φατίχ Τερίμ κολυμπάει στο χρήμα κι ενώ δεν παραλείπει να πουλά εθνικισμό στον εξαθλιωμένο τουρκικό λαό, με τις ευλογίες του Ερντογάν και… του Ατζούν. Αν δει κανείς την βίλα του στην Αλικαρνασσό (Μποντρούμ) θα καταλάβει!

Το φερέφωνο του σουλτάνου, που εδώ και κάποιες ημέρες ανέλαβε προπονητής στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, επιδεικνύει προκλητικά τον πλούτο του, καθώς η αξία της βίλας είναι πολύ υψηλή. Βρίσκεται στο πιο μοδάτο μέρος και μάλιστα κοστολογείται στα 10-15.000.000 δολάρια! Το 2017 ο Τερίμ έβγαλε προς πώληση την βίλα για 8.600.000 ευρώ, αλλά… παραδόξως, δεν βρέθηκε αγοραστής, καθώς μάλλον ξεχνάει πως και ο απλός λαός στην χώρα του υποφέρει από φτώχεια.

Όσο για τα… κομφόρ: Η βίλα είναι χτισμένη σε έκταση 2.250 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 5 δωμάτια και ένα μεγάλο σαλόνι. Η τριώροφη βίλα διαθέτει επίσης 5 μπάνια και μεγάλη πισίνα. Έχει ειδικά διαμορφωμένο κήπο, γυμναστήριο, κάμερες ασφαλείας, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μέχρι και… ιδιωτική προβλήτα!

Μάλιστα, πλάνα από τη βίλα βλέπουμε και στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την καριέρα του 70χρονου τεχνικού, όπου πολλές συνεντεύξεις του αλλά και της οικογένειάς του, έχουν γυριστεί στην εντυπωσιακή εξοχική κατοικία στα παράλια της Τουρκίας, ώστε, για να μην έχει… απορία κανείς, να αποκτήσουμε όλοι εικόνα για το βασιλικών προδιαγραφών κτίσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This