Λατρεία για τον (συγκινημένο) Θωμά Μαύρο στην μπουτίκ της ΑΕΚ!

Το αδιαχώρητο

Must Read

Ανατριχίλα για την ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ. Ποιος ποιος ποιος, ο Μαύρος ο Θεός, φώναζαν τα παλιά τα χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ. Και ακόμη βέβαια το φωνάζουν για τον δικό τους Θ(ε)ωμά Μαύρο, όπως τον αποκαλούν.

Στην μπουτίκ της ομάδας, όπου και βρέθηκε ο μυθικός άσος, επικράτησε το αδιαχώρητο, από μικρούς και μεγάλους, που έσπευσαν να φωτoγραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Ο εμβληματικός και παλαίμαχος σταρ των γηπέδων αποτελεί ίνδαλμα στις τάξεις των οπαδών της Ενωσης και συγκαταλέγεται στα απόλυτα «κιτρινόμαυρα» είδωλα και τοτέμ της ιστορίας του Δικεφάλου.

Πλήθος κόσμου, περίπου 2.000 φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρών για να προμηθευτούν μία από τις συλλεκτικές φανέλες και κάποια από τα ρούχα που ήταν αφιερωμένα στον παίκτη-σύμβολο και σημαία των «κιτρινόμαυρων».

Ο Θωμάς Μαύρος, o αιώνιος πρεσβευτής της ΑΕΚ, υποδέχθηκε όπως πάντα με χαρά τον κόσμο που έσπευσε τον δει από κοντά. Υπέγραψε τις δυο συλλεκτικές εμφανίσεις που βγήκαν προς τιμήν του, στην πορεία συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις λατρεία και μιλώντας για την αγάπη του για την ΑΕΚ, ενώ δίπλα του ήταν και άλλοι παλαίμαχοι όπως οι: Βασιλόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Γεωργιάδης, Καραφέσκος, Γεωργαμλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This