Ξεσπά παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: «Μου πήραν το σπίτι, ο Άρης μού χρωστά 300.000»

Φοβερές καταγγελίες

Must Read

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Άρη και πολλών ακόμη ομάδων, Κώστας Καπετάνος, έκανε μία τρομερή αποκάλυψη σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ανέφερε πως του πήραν το σπίτι στις γιορτές, ενώ ο Άρης του χρωστάει 300.000 ευρώ!

Ο Κοζανίτης πρώην άσος και αδερφός του επίσης γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Παντελή Καπετάνου, μίλησε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη. Αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των γιορτών τού πήραν το σπίτι του για ένα χρέος της τάξης των 100.000, ευρώ όταν οι Θεσσαλονικείς του χρωστούν περίπου 300.000 ευρώ από την θητεία του στους «κίτρινους» (από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι τον Γενάρη του 2013). Ο 39χρονος έχει σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και είναι προπονητής στον Μακεδονικό Φούφας, στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Άρης μού χρωστά γύρω στις 300.000 ευρώ. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100.000 ευρώ. Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μάς δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί.

Μένουν παιδιά στην Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες και αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μάς χαλάνε το όνομα αυτοί που μάς έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Που είναι η ΕΠΟ; Να βγει να ρωτήσει τις ομάδες πού χρωστάνε. Να μας δώσουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο ποδόσφαιρο. Φταίνε και οι μεγάλες ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα, αν δεν μπορούν να πληρώσουν κόσμο. Ο Άρης κάνει μεταγραφές με τα λεφτά τα δικά μου, του Παπαστεριανού, του Παπαζαχαρία κ.ο.κ.

Από τον ΠΣΑΠΠ μάς λένε ότι θα κάνουν ενέργειες, αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει. Λειτουργούμε μόνοι μας, ανεξάρτητα. Δεν είπα τίποτα στην οικογένειά μου μέχρι να περάσουν οι γιορτές. Δεν έχω κάποια επαφή με τον κ. Καρυπίδη. Ίσως να μην γνωρίζει ότι ο Άρης χρωστάει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This