Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε Ολλανδό θρύλο λόγω σεξουαλικού σκανδάλου!

Βαριά ποινή για τον Όφερμαρς

Must Read

Ήχησε γερή καμπάνα και έπεσε βαρύς ο πέλεκυς.

Ποινή απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, για διάστημα ενός έτους, επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ολλανδικής ομοσπονδίας –σε συνενόηση με τη FIFA– προς τον Μαρκ Όφερμαρς. Τον Ολλανδό παλαιό άσο του Άγιαξ, της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα. Η πολύκροτη υπόθεση αφορούσε τα ακατάλληλα/άσεμνα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, που είχε αποστείλει ο παλαίμαχος σούπερ σταρ της μπάλας σε γυναίκες υπαλλήλους του Αγιαξ, την εποχή που διατελούσε αθλητικός διευθυντής στον Αίαντα.

Οταν ο σάλος έκανε διεθνή θόρυβο και δημιουργήθηκε ντόρος για το όλο στόρι, το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε, ο Όφερμαρς παραιτήθηκε από το πόστο του, παραδεχόμενος τις πράξεις του και δήλωσε ότι αισθάνεται ντροπή για την συμπεριφορά του. Έναν μήνα αργότερα, προσελήφθη σε αντίστοιχο πόστο από την βελγική Αντβέρπ, από όπου αναγκάστηκε να αποχωρήσει και π[λέον τέθηκε σε ισχύ η τιμωρία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This