Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ, 0-0 με τον Άρη – Η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Το εκτεταμένο ροτέισον του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος παρέταξε την ΑΕΚ με επτά αλαγές κόντρα στον Άρη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν η βασική αιτία για το 0-0 της Opap Arena.

Από τους παίκτες που νίκησαν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την περασμένη Κυριακή στην ενδεκάδα διατηρήθηκαν μόνο οι Σιντιμπέ, Σιμάνσκι Πινέδα και Τσούμπερ. Βέβαια κάποιες από τις αλλαγές ήταν υποχρεωτικές. Οι Βίντα και Κάλενς έπρεπε α πάρουν ανάσες, αφού ακολοθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γαλανόπουλος, πάλι, ένοιωσε ενοχλήσεις και ο Αθανασιάδης υπερασπίζει την εστία της Ένωσης στα ματς του Κυπέλλου.

Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος επέμεινε με τους έντεκα που πήραν τη νίκη στο δικό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και λίγο έλειψε να δικαιωθεί.

Περνώντας ο χρόνος και βλέποντας «χλωμή» την ΑΕΚ που έκανε την πρώτη της τελική στο 43′ οι παίκτες του Άρη πήραν θάρροςκαι τρεις φορές έφθασαν κοντά στο γκολ.

Η πρώτη στο 68′ με τον Μορόν που επέμεινε να τελειώσει τη φάση (η μπάλα κατέληξε άουτ), ενώ δίπλα του ήταν σε καλύτερη θέση για γκολ οι Παναγιωτίδης και Νταρίντα.

Η δεύτερη στο 74′ όταν ο Αθανασιάδης υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ στην προσπάθεια του Ζιλ.

Η τρίτη στο 79′ με την κεφαλιά άουτ από τον Φαμπιάνο.

Πλλήγμα γα τον Άρη τραυματισμός του Ζιλ αμέσως μετά την εκαιρία που έχασε στο 74′

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενίας)Βοηθοί: Ματέι Γιούνιτς, Μάνουελ Βιντάλι (Σλοβενίας)

4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς Σλοβενίας), AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινη: 33′ Σουλεϊμάνοφ

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (46′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (60′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (60’Αραούχο), Πισάρο, Πόνσε (60′ Γκαρσία).

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (78′ Φετφατζίδης), Τζούρασεκ (72′ Ντικουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (55′ Παναγίδης), Μορόν (77′ Ζαμόρα).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This