Kλείδωσε η ημερομηνία του ιστορικού φιλικού των Greek Legends!

Για τα 20 χρόνια από το έπος του Euro 2004

Must Read

Αναβιώνουν οι μεγάλες στιγμές της Εθνικής ποδοσφαίρου! H παρέα του Ρεχάγκελ, του Ντέμη, του Ζαγοράκη, του Χαριστέα, του Δέλλα, του Σεϊταρίδη, του Νικοπολίδη, στου Μπασινά και όλης εκείνης τη χρυσής ομάδας, θα είναι ξανά μαζί!

Με το Euro εν εξελίξει και υπό την αιγίδα της UEFA, στις 28/6 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το φιλικό των Greek Legends! Αφορά τον τιμητικό εορτασμό συμπλήρωσης δύο δεκαετιών από τον άθλο, την στέψη της Ελλάδας σε Πρωταθλήτρια Ευρώπης! Αντίπαλος θα είναι ομάδα αστεριών που θα ορίσει η UEFA.

Αφορμή αποτέλεσε η επέτειος των 20 χρόνων της ιστορικής κατάκτησης του Euro 2004 από την Εθνική. Όταν όλοι οι Έλληνες ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας το έπος! Η συγκυρία με την διεξαγωγή του Euro 2024 στην Γερμανία έφερε τον συνδυασμό και την ιδέα. Οι Greek Legends 2004 θα γιορτάσουν όπως τούς αρμόζει την επέτειο συμπλήρωσης δύο δεκαετιών της μεγαλύτερης έκπληξης της ιστορίας των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων με διεξαγωγή ενός συμβολικού χαρακτήρα φιλικού.

Η αρχική σκέψη ήταν για ανήμερα στις 4 Ιουλίου 2024. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί ωστόσο στις 28 Ιουνίου, στην Arena AufSchalke, το γήπεδο της Σάλκε στο Γκενζελκίρχεν.

Αν θα είναι και η Εθνική στο Euro, θα πρόκειται για ακόμη μεγαλύτερη στιγμή στο όλο γεγονός! Εφόσον η Εθνική το καταφέρει, στο φινάλε του ομίλου της θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στις 26 Ιουνίου, σε ένα ιστορικό remake του προ εικοσαετίας τελικού!

Και δύο μέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα που στέφθηκε πριν 20 χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα τιμηθεί με την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This