Στα κάγκελα Ολυμπιακός με την αποβολή του Ρέτσου στο ματς με την Κηφισιά (3-2)

Must Read

Άναψε φωτιές ο αγώνας της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό. Η σπίθα που προκάλεσε την πυρκαγιά ήταν η κόκκινη κάρτα στον Παναγιώτη Ρέτσο, δεύτερη κίτρινη στην ουσία στο 44′.

 

Δεν είναι που ο Ολυμπιακός θα έπαιζε για ένα ημίχρονο χωρίς τον πιο αξιόπιστο φέτος κεντρικό αμυντικό, αλλά θα τον στερηθεί στον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο. Οι φωνές από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο διαπερνούσαν τα μικρόφωνα της τηλεοπτικής μετάδοσης στο άδειο, έτσι κι αλλιώς, γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή και έφθαναν σε όλους τους συνδρομητές του καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα με το πέναλτι που η Κηφισιά ισοφάρισε με 2-2 και λίγο έλειψε να φθάσουν στα άκρα με τα δύο γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησαν μέσω VAR στο 53′ (Μασούρας) και στο 69′ (Ελ Αραμπί).

Τελικά ο Ελ Αραμπί λύτρωσε τους ερυθρόλευκους με γκολ στο 85′ που έφθασαν στην πρώτη τους νίκη για το 2024 και πρώτη τους εδώ και έναν μήνα. Πράγματι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει για τελευταία φορά τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (18/12 με 1-0). Έκτοτε είχε δύο ήττες (Λαμία 1-0, ΑΕΚ 2-1) και δύο ισοπαλίες (Ατρόμητος 0-0 και Παναθηναϊκός 1-1 για το Κύπελλο).

Κι όμως όλα άρχισαν καλά για τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε με κεραυνό του Γιώργου Μασούρα στο 11′.

Κι έγιναν ακόμα καλύτερα με το πέναλτι στο 38′ σε χέρι του Κρισιούμα στην προσπάθεια του Καρβάλιο, με τον Ναβάρο να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τους «ερυθρόλευκους».

 

Μεσολάβησε η αποβολή του Ρέτσου και στο 45+2′ ήρθε το γκολ της Κηφισιάς. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ, ο Τζολάκης έδιωξε με γροθιές, αλλά συγκρούστηκε με τονμ συμπαίκτη του Καμαρά. Έχασε την ισορροπία του και πριν προλάβει να πάρει θέση είδε την μπάλα από το μακρινό σουτ του Βόσνιου Μιλίσεβιτς να καταλήγει στα δίχτυα (1-2).

Στο 53′ δεν μέτρησε γκολ του Μασούρα, όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Ροντινέι κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Μασούρα, αλλά όπως διαπίστωσε το VAR της άλλαξε την πορεία με το χέρι για να την στείλει στα δίχτυα!
Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 61′. Ο Μπιανκόν διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα από τον Ιπαλίμπο, αλλά στην προσπάθεια του να την κερδίσει χρησιμοποίησε το χέρι του! Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Τζολάκης… έδειχνε τη γωνία που έπρεπε να στείλει την μπάλα Οζέγκοβιτς. Ο εκτελεστής δεν… τσίμπησε και έκανε το τέλειο πέναλτι σουτάροντας στο κέντρο και… 2-2.

Στο 69′ ο Ελ Αραμπί σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR για οφσάιντ νωρίτερα, αλλά στο 85′ από σέντρα του Μαρτίνς με τον ίδιο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα (3-2). Ο σκόρερ Ελ Αραμπί χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Κόκκινη: 44′ Ρέτσος (2η κίτρινη) – 90+3 Κρισιούμα (2 κίτρινες)

Κίτρινη: 45+1′ Κρισιούμα, 45′ Οτζέγκοβιτς, 50′ Μπιφουμά, 74′ Κλωναρίδης, 88′ Μασούρας – 35′ Ρέτσος

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90+7′ Νίνης), Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης – 8′ Κωνσαντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα

Ολυμπιακός (Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84′ Μαρτίνς), Καμαρά (84′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89′ Ορτέγκα), Μασούρας, Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο (65′ ελ Αραμπί).

Έγιναν…

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1

Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2

Παναιτωλικός – Άρης 0-4

Στη συνέχεια

17:30 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS Prime)

20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (CS1HD)

20:30 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (NS Prime)

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 20/1

17:30 Λαμία – Κηφισιά

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Κυριακή 21/1

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ

17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This