Όπλισε στο β΄μέρος ο ΠΑΟΚ και 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Must Read

Αχόρταγος ο ΠΑΟΚ στο β΄ μέρος δεν χαρίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκησε με 4-0, μπορούσε να βάλει άλλα τόσα κι έστειλε μήνυμα στους αμφισβητίες του μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ του β΄ μέρους ήταν η ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του. Κυνήγησε μέχρι το τέλος το γκολ, ακόμα και μετά το 4-0, ο Μπράντον Τόμας είχε σουτ στο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ στο α’ μέρος προσπάθησε να βάλει δύσκολά στον Δικέφαλο, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις τρεις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν κι έπειτα υποπτάχτηκε στη μοίρα του.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε τον ΠΑΣ από την αρχή του αγώνα. Προειδοποίησε στο 20′ με διπλή ευκαιρία όταν ο Τζίμας είδε τον Κλέιμαν να τον σταματά, στην επαναφορά της μπάλας ο Κουλιεράκης δεν βρήκε στόχο.

Στο 29′ όμως ο Μπάμπα σκόραρε για τρίτο διαδοχικό αγώνα,αξιοποιώντας την προσπάθεια του Ντεσπόντοφ και την ασταθή επέμβαση του Κλέιμαν κερδίζοντας ξανά την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα (1-0).

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ήταν η σειρά του Μεϊτέ να σημειώσει στη 19η συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ το πρώτο του γκολ. Ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Μουργκ, η μπάλα έφθασε στην άλλη πλευρά του γηπέδου και ο Γάλλος με εντυπωσιακή ενέργεια έγραψε το 2-0.

Τιο 3-0 ήταν υπόθεση του 18χρονου Τζίμα με κεφαλιά που κέρδισε ενώ είχε βγει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ.

Στο 66′ ο Σάστρε από πλάγια σημείωσε εντυπωσιακό γκολ στο οποίο είχε συμμετοχή και ο Ριένστρα που έδωσε περισσότερο ύψος στην μπάλα κάνοντάς το ακόμα ομορφότερο (4-0).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου):  Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζόρια, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (67′ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (67΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67′ Μπράντον Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88′ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπακαδήμας (72′ Λιάσος), Καραχάλιος (62′ Έρφορντ), Ριένστρα, Τζίνο, Λεό (62′ Ροσέρο), Κόντε (62′ Μπάλαν).

Έγιναν…

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1

Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2

Παναιτωλικός – Άρης 0-4

Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 20/1

17:30 Λαμία – Κηφισιά

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Κυριακή 21/1

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ

17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This