Ανεβαίνει το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο με… καυτά ματς – Πού μπορείτε να τα δείτε

Must Read

Μπορεί η μισή, τουλάχιστον, Ελλάδα να βρίσκεται στην… κατάψυξη με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, αλλά στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα παίρνει… φωτιά με τα τέσσερα ματς που ολοκληρώνουν την 19η αγωνιστική. Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για τους δύο Δικέφαλους και ματς που μπορεί να κρύβει παγίδες στη Λεωφόρο, συνθέτουν την εικόνα μιας βραδιάς που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην κορυφή.

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ (CS1HD)

Ο Βόλος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που έμπαινε δυνατά στο πρωτάθλημα φέτος ξεκίνησε άσχημα και η βελτίωση του σημειώνεται με αργούς ρυθμούς. Βρίσκεται στο «+2» από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με αγώνα λιγότερο.

Στην 20άδα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο 25χρονος Φινλανδός Γιασίν – Αμίν Ασενούν. Διαθέσιμος και ο Άλχο που είχε υποστεί θλάση. Τιμωρημένοι οι Γκαρσία, Ασλανίδης και Κόμπα, τραυματίας ο Τάχατος, ανέτοιμος ο Τρουιγιέ.

Ο ΠΑΟΚ πριν 11 μέρες νίκησε στο ίδιο γήπεδο τον Βόλο με 2-0 σε αγώνα Κυπέλλου. Θέλει να ολοκληρώσει την αγωνιστική χωρίς απώλειες αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον συγκάτοικο του Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Εκτός ο Βιεϊρίνια, αμφίβολος ο Κωνσταντέλιας που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στατιστικά: Στον α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-0. Παραμένει αήττητος στις 13 αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα ο Βόλος ως γηπεδούχος έχει μια ισοπαλία σε 5 αγώνες. Τέρματα: 0-9.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασηθίου), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Δυτ. Αττικής), Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

VAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας – Λευκάδας)

17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ (NS Prime)

Έχει κάνει ζημιές φέτος ο Ατρόμητος στους ισχυρούς του πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Νίκησε τον Παναθηναϊκό (3-2) και έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0).Τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις! Ακολουθεί αγώνας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Εκτός οι διεθνείς Κεσχρίντα, Καμαρά, τιμωρημένος ο Φριντζόνσον, ανέτοιμοι οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας, επιστρέφουν οι Ρομπάιγ, Τζαβέλλας, Γιουμπιτάνα.

Η ΑΕΚ θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τον Άρη. Παραμένει τραυματίας ο Λιβάι Γκαρτσία, αλλά και ο Γαλανόπουλος. Τιμωρημένοι οι Μάνταλος, Σιμάνσκι, διεθνείς οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι.

Στατιστικά: Στον α’ γύρο είχε επικρατήσει δύσκολα η ΑΕΚ με 2-1, με γκολ στις καθυστερήσεις. Με τον τρόπο αυτό συμπλήρωσε έξι διαδοχικές νίκες σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους Περιστεριώτες και μάλιστα στα πέντε τελευταία χωρίς να δεχθεί ούτε τέρμα.

Στις 21 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ως γηπεδούχος, ο Ατρομητος από 6 νίκες και ισοπαλίες και η ΑΕΚ 9 νίκες. Τέρματα 13-17.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

VAR: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (CS1HD)

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση του στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο υποδέχεται τον Αστέρα και προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Βιλένα, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, αλλά και των μακροχρόνια απόντων Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.
Ο Αστέρας είναι ξεκούραστος, δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, ενώ προέρχεται από νίκη στην Τρίπολη (1-0 τον Βόλο). Τραυματίας ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος, τιμωρημένοι οι Μιριτέλο, Καστάνιο.

Στατιστικά: Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στον α΄γύρο στην Τρίπολη με 4-1, αλλά έχει μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας(2-4-4), ενώ στη Λεωφόρο έχει μία νίκη σε πέντε τελευταία ματς (1-3-1). Συνολικά ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα σε σύνολο 19 αναμετρήσεων έχει δέκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μία ήττα. Τέρματα: 24-11.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς), AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

20:30 Άρης – Ολυμπιακός (NS Prime)

Μεσοβδόμαδα χάρηκαν και λυπήθηκαν. Ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο κι απογειώθηκε, ενώ ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό κι αναζητά αντίδραση.

Στον Άρη ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης, ο γκολκίπερ Κουέστα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση, όπως συνέβη και στον αγώνα με την ΑΕΚ και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός οι Μπράμπετς, Χριστοδουλόπουλος, Ματαρίτα, Εμποντό, Ρουπ, Κάρλσον, Δεληζήσης, Αγοραστός και Κυριαζής.

Στον Ολυμπιακό μπήκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Τσικίνιο και Α. Όρτα, οι οποίοι ανακοινώθηκαν το Σάββατο! Τραυματίες οι Ναβάρο, ελ Αραμπί, στο Κόπα Άφρικα ο ελ Καμπί.

Στατιστικά: Στον α’ γύρο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 4-1. Πέρσι ο Άρης είχε πληγώσει δύο φορές τους «ερυθρόλευκους» στη Θεσσαλονίκη με 2-1 (για την κανονική περίοδο και στα πλέι οφ), ενώ είχε αποσπάσει και ισοπαλία (2-2) στο Φάληρο.

Σε σύνολο 63 αναμετρήσεων με γηπεδούχο τον Άρη ο Ολυμπιακός έχει 22 νίκες, οι γηπεδούχοι 19, ενώ έχουν καταγραφεί και 22 ισοπαλίες. Τέρματα: 64-75.

Διαιτητής: Χάνσεν Μόρτεν Κροχ (Δανίας)

Βοηθοί: Ντένις Βόλεμπεργκ Ρασμούσεν, Βίκτορ Σκίτερ (Δανίας)

4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Γιόνας Χάνσεν (Δανίας), AVAR: Ράινχαρντ Μπαουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Έγιναν…

Λαμία – Κηφισιά 4-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και του αφαιρέθηκε ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 27/1

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία

19:30 Πανσερραϊκός – Βόλος

20:00 Κηφισιά Άρης

Κυριακή 28/1

16:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ

18:30 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This