Πρόκριση – θρίλερ του Παναθηναϊκού με γκολ στο 90+5′ και 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Must Read

Όλα τα.. απίστευτα συνέβησαν στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. ‘Επαιζε μονότερμα τον Ατρόμητο για όλο το ματς, αλλά είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ στο 36’ με τον Ρούμπεν Πέρεθ κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση, αφού ο Ατρόμητος είχε νικήσει με 2-1 στη Λεωφόρο.

Για τους «πράσινους» πιθανή παράταση θα ήταν… καταστροφική αφού ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο. Εκεί, στο πέμπτο λεπτό του εξτρά χρόνου ήρθε ως απο μηχανής θεός ο Μλαντένοβιτς που με απίστευτη κεφαλιά «τιμώρησε» τον Τσιντώτα που είχε βγεί από την εστία του.

Με αυτό το 2-0 στο Περιστέρι οι «πράσινοι» περιμένουν τον ΠΑΟΚ να επιβεβαιώσει την πρόκριση του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (έχει νικήσει με 4-0 στις Σέρρες) για να αναμετρηθούν, πιθανότατα στις 14 Φεβρουαρίου στην Τούμπα με τη ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Όμως τα εύκολα για τους «πράσινους» έγιναν δύσκολα. Έχοντας την απόλυτη κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη – πρόκριση νωρίτερα. Αιτία η αστοχία των ποδοσφαιριστών και το.. πούλμαν του Περιστερίου που είχε… ανάψει τις μηχανές και περίμενε το τέλος του ματς.

Μπορεί η πρόκριση να ήταν περιπετειώδης, αλλά καταγράφηκαν κάποια θετικά για τους «πράσινους». Καταρχήν η επιστροφή του Ρούμπεν Πέρεθ στις καλές εμφανίσεις, η άνεση του Μπακασέτα στα στημένα που ήταν πηγή κινδύνων, οι προωθήσεις του Ακαϊντίν και το βασικότερο ο δυνατός ρυθμός που κράτησε τους παίκτες στα… κόκκινα για 90 και βάλε λεπτά.

Φωτιές άναψε η φάση του 80′ όταν ο Γερεμέγιεφ δείχνει να ανατρέπεται, αλλά διαιτητής και VAR δεν έκαναν έλεγχο της φάσης με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βγάλει αμέσδως μετά επίσημη ανακοίνωση: «Η διαιτησία του αποψινού αγώνα μας κόντρα στον Ατρόμητο είναι προκλητική και ακόμα πιο προκλητικό είναι το VAR».

Το 0-1 με τον Ρούμπεν Πέρεθ στο 36′

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έσπασε και την αρνητική παράδοση που τον ακολουθούσε. Στο Περιστέρι δεν ήταν απλά το πρώτο γκολ που σημείωσε ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά μόλις το δεύτερο στην επαγγελματική του καριέρα! Σε 441 ματς με συλλόγους και τρεις συμμετοχές στην ομάδα των νέων της Ισπανίας είχε πανηγυρίσει μόλις ένα τέρμα, καθοριστικό, με τη Λεγκανές στο 1-0 επί της Βαλένθια. Ήταν 12 Ιουλίου 2020!

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κίτρινη: 75′ Κιβρακίδης, 77′ Βαλέντσια
Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης), Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριτζόνσον), Βρακάς, Αντζιέλσκι, Βαλένσια.
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (90+, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγεφ (90′ Τζούρισιτς).

Έγιναν…

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1
Η συνέχεια…

21:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (4-0)

*Στην παρένθεση το αποτέλεσμα του α΄ γύρου

Ημιτελικά

Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός – Άρης

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This