H μετοχή της Ferrari εκτοξεύτηκε μετά την ανακοίνωση Χάμιλτον!

Kατά πολλά δισεκατομμύρια δολάρια

Must Read

Εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή αξία της Ferrari!

Για την ακρίβεια αυξήθηκε κατά πολλά δισεκατομμύρια δολάρια μετά τα νέα της συμφωνίας με τον Λιούις Χάμιλτον, παρότι ο σπουδαίος πιλότος της F1 θα βάλει την καινούρια του φόρμα μετά από έναν χρόνο

Ο 39χρονος Χάμιλτον είναι ένας μύθος στο σπορ, το όνομά του πουλάει σε τρελούς ρυθμούς και η… μπογιά του φυσικά έχει μεγάλη πέραση. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Ferrari, στης οποίας το τινόμι θα κάθεται σε λίγους μήνες, με τους απανταχού φανς του μηχανοκίνητου αθλητισμού να περιμένουν πώς και πώς να τον ξαναδούν πρωταθήτή, μιας και τελευταία τα πρωτεία τα έχει ο Φερστάπεν (Red Bull).

Η απόσβεση των χρημάτων (δεκάδες εκατομμύρια για κάθε χρόνο του παχυλού συμβολαίου) προς τον Χάμιλτον ωστόσο ήδη ξεκίνησε για την Ferrari! Η μετοχή της εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία την Πέμπτη, τόσο στο χρηματιστήριο του Μιλάνου (+9,21%), όσο και της Νέας Υόρκης (+12,73% μέχρι τις 3.15 μμ, τοπική ώρα). Σoύζα το αλογάκι (το διάσημο σήμα της). Η αύξηση δε της χρηματιστηριακής αξίας της ιταλικής εταιρείας με το ισχυρό brand name υπολογίζεται σε πάνω από 7.000.000.000 δολάρια!

Θεωρείται βέβαιο πως τα οφέλη για τη Ferrari συνολικά ως εταιρεία, από την συνεργασία με τον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 (σ.σ. πολυνίκης μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ), θα φτάσουν σε ασύλληπτα νούμερα. Η χρυσή συμφωνία με τον Χάμιλτον, στην μεγαλύτερη μεταγραφή του παγκόσμιου αθλητισμού, προβλέπει ότι ο Βρετανός θα οδηγεί αλλά συνάμα θα διαφημίζει τα μοντέλα με το αλογάκι, συμμετέχοντας και σε διάφορες προωθητικές ενέργειες, καμπάνιες και εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This