Αλέξης Κούγιας: Ο Παναθηναϊκός μας!

Must Read

Η φωτογραφία φυσικά δεν είναι σημερινή που ο Αλέξης Κούγιας είναι ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού. Δεν είναι, όμως, και πολύ παλιά. Μετρά μόλις ένα χρόνο!

Στο βίντεο που θα δείτε, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αποθεώνει τον Παναθηναϊκό!

Οι παλαίμαχοι αθλητές όλων των τμημάτων του «τριφυλιού» έκοψαν πέρσι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μια μέρα μετά τα γενέθλια της ομάδας τους, στις 4 Φεβρουαρίου. Είχαν καλέσει και κάποιους επιφανείς οπαδούς της ομάδας. Μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα έκανε και δηλώσεις, κατά την πάγια τακτική του, υποστηρίζοντας ότι με αυτούς τους αθλητές πέρασε τα ωραιότερα χρόνια της ζωής του.

Ένα χρόνο μετά, ακριβώς την ίδια μέρα, θα βρίσκεται στο γήπεδο που έζησε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του, αλλά φυσικά θα είναι με την αντίπαλη ομάδα.

«Τελικά ο επαγγελματισμός επεκτάθηκε και στους επιφανείς οπαδούς» σχολίαζαν οι… ανώνυμοι, αλλά πιστοί στους «πράσινους» οπαδοί.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στο τοκ τοκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This