Έπνιξε στη λίμνη τον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία και πέρασε 6η μετά το ηχηρό 4-1

Must Read

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές χτύπησε η Λαμία στους «Ζωσημάδες». Έφυγε με το εντυπωσιακό 4-1 και το βασικότερο,. αξιοποιώντας την ήττα του Αστέρα από την ΑΕΚ πέρασε στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι νικητές πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση. Πέρα από τα τέσσερα γκολ κέρδισαν, αλλά έχασαν δύο πέναλτι με τον Καρλίτος και είχαν πλήθος ευκαιριών.

Όσο για τον ΠΑΣ η ήττα και μάλιστα στο γήπεδο του σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη της Κηφισιάς στο Ηράκλειο (2-1 τον ΟΦΗ) τον έφεραν μόνο στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς πίσω από την προτελευταία ομάδα.

Το α’ μέρος ήταν εντυπωσιακό με τη Λαμία να πατά γκάζι από το πρώτο λεπτό. Έχασε ευκαιρίες, στο 12′, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο, αλλά ο Αθανασίου κατάφερε να νικήσει τον επιθετικό της Λαμίας και να κρατήσει το 0-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Καρλίτος… πήρε το αίμα του πίσω με εξαιρετικό γκολ από μπαλιά του Αμαράλ (0-1)

Πριν συνέλθουν οι παίκτες του ΠΑΣ, δύο λεπτά αργότερα, ο παίκτης που έδωσε την αίστ για το 0-1 αποφάσισε να γίνει σκόρερ. Με διαδοχικές προσποιήσεις μπήκε στην περιοχή και… 0-2.

Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα αγώνα για να βγάλει αντίδραση ο ΠΑΣ, να παίξει ως γηπεδούχος. Ισορρόπησε, πίεσε μείωσε στο 41′ με κεφαλιά του Κόντε.

Στο 55′ ο Καρλίτος βρήκε μόνος με τον Αθανασίου, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ τον ανέτρεψε και η εξέλιξη έδειξε ότι σωστά έκανε, αφού για δεύτερη φορά κατάφερε να «ψωνίσει» τον εκτελεστή Καρλίτος!

Στο 62΄η Λαμία σημείωσε τρίτο γκολ. Ο Τσιλούλης αξιοποίησε με τον καλύερο τρόπο τη λάθος έξοδο του Αθανασίου για να σκοράρει, ενώ στο 81′ έβαλε τέλος και στις τελευταίες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό με ένα τέταρτο γκολ.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

Κίτρινη: 12′ Καραχάλιος, 32′ Παντελάκης, 59΄Αθανασίου, 90+2′ Τζίμας, 90+3 Ερασμούσπε – 27′ Στάνκο, 45′ Σλίβκα, 51′ Καρλίτος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46′ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67′ Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (83′ Τζίμας), Ροσέρο (67′ Ντεμίρ), Κόντε (83′ Μπάλαν).

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (82′ Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82′ Τσούκαλος), Καρλίτος (64′ Τόσιτς), Σλίβκα (79′ Σίνκλεϊ).

Έγιναν…

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2

Ακολουθούν…

20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (NS Prime)

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (CS1HD)

Η Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός έχει μηδενιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκίο και του έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Σάββατο 10/2

17:30 Ολυμπιακός – ΟΦΗ

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 11/2

16:00 Κηφισιά – Βόλος

17:00 Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

19:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος

20:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This