Έπαιξαν ξύλο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι δείχνει το βίντεο

Must Read

Άναψαν τα αίματα στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Γιούτα Τζαζ κι αιτία ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου ο Κόλιν Σέξτον προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Γιάννης τον πίεζε ασφυκτικά. Για να… ελευθερωθεί αποφάσισε την ώρα της προσπάθειας να ρίξει αγκωνιά στο πρόσωπο του Έλληνα παίκτη ο οποίος ξαπλώθηκε στο έδαφος. Στη συνέχεια ο Σέξτον πήγε πάνω του και πανηγύρισε το καλάθι.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Μαλίκ Μπίσλι αποφάσισε να τιμωρήσει τον αυθάδη αντίπαλό και με μια σπρωξιά με τον ώμο τον ξάπλωσε στο παρκέ.

Ακολούθησε σύρραξη με τον Γιάννη πάντα ξαπλωμένο.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των ανδρών ασφαλείας το επεισόδιο πήρε τέλος, αλλά στάθηκε αφορμή στους διαιτητές να δουν και πάλι τη φάση και να μην μετρήσουν το καλάθι αφού ο Σέξτον είχε κάνει επιθετικό φάουλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ και 13 ασίστ, σε 39′ 36΄’ που έπαιξε, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά να δώσουν στην ομάδα του τη νίκη. Οι Γιούτα Τζαζ νίκησαν με 123-108.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This