UEFA: «Θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό στο γήπεδο της ΑΕΚ»

Την βεβαιότητα ότι θα φιλοξενήσει με επιτυχία τον τελικό του Conference League στην Αγιά-Σοφιά εξέφρασε η UEFA

Must Read

Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια απέσπασε από την UEFA η OPAP Arena και κατ’ επέκταση η ΑΕΚ!

Αφότου ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στην «Αγιά-Σοφιά», η οργανωτική ομάδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της, για την εικόνα στο γήπεδο-στολίδι.

Η διοργανώτρια αρχή δήλωσε βέβαιη ότι θα φιλοξενηθεί άψογα ο επερχόμενος τελικός του Conference League, με την σχετική αναφορά για το στάδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια να υπογραμμίζει, χαρακτηριστικά:

«Ολοκληρώσαμε την τελική επιθεώρηση στην έδρα του τελικού του UEFA Europa Conference League για το 2024 και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με το προσωπικό και τα στελέχη της ΑΕΚ και του σταδίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας που οδηγεί σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό ευρωπαϊκό event, οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει. Επιπρόσθετα, αξίζει να γίνει ειδική μνεία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στα υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα του γηπέδου στα θέματα ασφαλείας χάρη στα μοντέρνα συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και access control που διαθέτει. Καθώς μπαίνουμε στην τελική αντίστροφη μέτρηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο τελικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This