Αντίστροφη μέτρηση για τελικό Conference στην Αγιά-Σοφιά!

Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ θέλει στην Opap Arena o Βρούτσης

Must Read

100 ημέρες πριν… Στις 29/5 η Αγιά-Σοφιά θα φορέσει τα ακόμη πιο καλά της για να φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Confernece League!

Ύψιστη τιμή χαρακτήρισε για την Ελλάδα το να φιλοξενήσει ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός ο Γιάννης Βρούτσης. Την ευχή εξάλλου να δει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (!) εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, στη συνέντευξη Τύπου για την αντίστροφη μέτρηση πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Βρούτσης θυμήθηκε τους προηγούμενους τελικούς (σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη κυρίως) που έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή ότι η UEFA διοργανώνει ένα ακόμα τέτοιο ματς στην χώρα μας, εν προκειμένω στην OPAP Arena.

«Στις 29 Μαΐου ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena» είναι ένα γεγονός, που θα αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση. Η Ελλάδα βροντοφωνάζει ότι επανέρχεται δυναμικά στη διοργάνωση μεγάλων ευρωπαϊκών γεγονότων. Η Αθήνα, η Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με το Λονδίνο, το Wembley για το Champions League και το Δουβλίνο στην Ιρλανδία για το Europa League, αποτελούν το κέντρο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο τον ερχόμενο Μάιο.

Από το 1971 όπου είχαμε λάβει την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο στάδιο Καραϊσκάκης με τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, έως φέτος που θα φιλοξενήσουμε τον τελικό του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, θα μετράμε συνολικά επτά σπουδαίος ευρωπαϊκούς τελικούς. Οι υποδομές που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπουν να φιλοξενούμε την ύπαρξη μεγάλων ευρωπαϊκών γεγονότων. Όλα αυτά αποτελούν ένα ισχυρό διαβατήριο προσέλκυσης ακόμα περισσότερων διοργανώσεων. Αποτελεί παράσημο και μεγάλη τιμή της UEFA να διοργανώσει εδώ τον τελικό του Conference League. Υποχρέωσή μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να αναδείξουμε ξανά τις ικανότητές μας.

Εκατό μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό της 29ης Μαΐου και η Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο πήχης είναι ψηλά και μπορεί να τον ξεπεράσει, γιατί είμαστε η χώρα που μπροστά στις προκλήσεις ενωμένοι ξέρουμε να προχωράμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύχομαι να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο τελικός και ας ευχηθούμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This