Show Time από τον Αντετοκούνμπο στο All Star Game!

Οι προβολείς στον Greek Freak

Must Read

Σάρωσε και στο show time ο Γιάννης!

Ο Αντετοκούνμπο συνδύασε θέαμα και ουσία σε πολλές περιπτώσεις στο NBA All-Star Game 2024 στην Ιντιανάπολις και κάπως έτσι βρέθηκε πια τρεις φορές στο Top-10 της γιορτής της κορυφαίας λίγκας του κόσμου!

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Giannis που μαγεύει στον «μαγικό κόσμο». Ο διεθνής Έλληνας σούπερ σταρ στο NBA All-Star Game 2024 ξεπέρασε Μάτζικ Τζόνσον, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Στεφ Κάρι και άλλους 5 θρύλους στην λίστα των κορυφαίων σκόρερ του θεσμού, αγγίζοντας την πρώτη 10αδα!

Στο παιχνίδι, απίστευτη η Ανατολή διέλυσε με 211-186 την Δύση, κάνοντας ρεκόρ πόντων και τριπόντων στην ιστορία. Έσπασε εξάλλου το φράγμα των 20 πόντων ο Γιάννης, MVP αναδείχθηκε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Λίλαρντ, με το show να μεταφέρεται ξανά στους αγώνες της λίγκας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This